The Wolf of Wall Street
Re: The Wolf of Wall Street
Dobrze ze nie byłem na tym w kinie bo bym wyszedł przed końcem seansu. Film jest na tak niskim poziomie ze nie kwalifikuje się do skali ocen. Lipa. Jestem Ciekaw tym co to się tak podobało a gdzie partnerki w tym czasie były hehe bo to ponoć komedia. Musieliście stwarzać pozory a tu dajecie upust emocji
mnie tez ten film zawiodl, to film dla nastolatkow, ignorantow ktorzy nie maja pojecia o swiecie finansow
duzo fuck, duzo walenia, malo konkretow i tresci, stylizowana na ubarwiona troche zmyslona opowiesc komediowa
realizmu w tym sie nie wyczuwa
oryginalny wallstreet bije to to na glowe
najgorsze jest na samym koncu, gosc dostal jakis smieszniutki wyrok i wiemy ze to na pewno bylo prawda
i to pozostawia duzy niesmak
chociaz di caprio wypadl bardzo dobrze, jego gra jest swietna, reszta to nedza
duzo fuck, duzo walenia, malo konkretow i tresci, stylizowana na ubarwiona troche zmyslona opowiesc komediowa
realizmu w tym sie nie wyczuwa
oryginalny wallstreet bije to to na glowe
najgorsze jest na samym koncu, gosc dostal jakis smieszniutki wyrok i wiemy ze to na pewno bylo prawda
i to pozostawia duzy niesmak
chociaz di caprio wypadl bardzo dobrze, jego gra jest swietna, reszta to nedza
Ale ten film to z założenia miała być komedia, więc nie bardzo wiem czego się spodziewałeś. To zupełnie inny film niż Wallstreet, więc porównanie jest dość dziwne.
- Janek Trader
- Pasjonat
komedia, komedią
a zamiast wilka powinni zatytułować "hiena z wall street "
ale oglądalność byłaby mniejsza
a zamiast wilka powinni zatytułować "hiena z wall street "

ale oglądalność byłaby mniejsza
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Jak dla mnie był nieco za długi, natomiast scena kiedy wrzucił tablety i się one załadowały w hotelu - widok - bezcenny