TeXs, mój Matrix

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

HunterPL pisze: a co do tego rozwiazania ciekaw jestem jak to sie skonczy na dłuższą mete(niestety podejrzewam ze tragicznie ale nie słuchaj mnie bo nie mam nawet połowy twojego dośw)
polecam wypowiedź kuraka
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 0211#10211

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

TeXs pisze:
HunterPL pisze: a co do tego rozwiazania ciekaw jestem jak to sie skonczy na dłuższą mete(niestety podejrzewam ze tragicznie ale nie słuchaj mnie bo nie mam nawet połowy twojego dośw)
polecam wypowiedź kuraka
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 0211#10211
właśnie przeczytałem, jeszcze przemyśle zagadnienie ... popytam mądrzejszych ode mnie o to na kole naukowym... ale raczej prędko nie zmienie moich 5-10 SL i warunku conajmniej 1:3... poprostu wtedy czuje komfort psychiczny i nie obgryzam paznokci nawet jesli moja skutecznosc wynosi 40% ( nie licząc mojego fatalnego grudnia :P). Ktoś kiedyś mi powiedział że jest wiele dróg do tego samego celu ale każdy z podrózników musi mieć przy sobie conajmniej 2 wspólne cechy PASJE i WYTRWAŁOŚĆ.
Pieniądze są krwią tego świata...

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

I tego się trzymajmy Hunter
każdy musi dopasować do Siebie swój system tak aby z nim czuł się jak najlepiej.

pozdrawiam,
TeXs

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

TeXs pisze:I tego się trzymajmy Hunter
każdy musi dopasować do Siebie swój system tak aby z nim czuł się jak najlepiej.

pozdrawiam,
TeXs
Dokładnie :D ale to nie zmienia faktu że to konto co ci się skasowało(podobno;p) mógłbyś na nowo utworzyć;)

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

ech Hunter

może i mógłbym ale czy JA tego potrzebuję ?
czy chcę aby Wszyscy widzieli jaki kiepski ze mnie trader, czy chcę czuć jakąkolwiek presję ?
czy muszę coś komuś udowadniać ?

nic nie muszę mój drogi kolego
To jest mój dziennik i sposób w jaki go prowadzę zależy wyłącznie ode mnie :)
Jeśli stwierdzę, że nie chce mi się dzielić z Tobą swoimi przemyśleniami to po prostu przestanę pisać.

A co do Twojej wypowiedzi,
HunterPL pisze: ...ale to nie zmienia faktu że to konto co ci się skasowało (podobno;p)

to pozostawię ją bez komentarza ...

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

TeXs pisze:ech Hunter

może i mógłbym ale czy JA tego potrzebuję ?
czy chcę aby Wszyscy widzieli jaki kiepski ze mnie trader, czy chcę czuć jakąkolwiek presję ?
czy muszę coś komuś udowadniać ?

nic nie muszę mój drogi kolego
To jest mój dziennik i sposób w jaki go prowadzę zależy wyłącznie ode mnie :)
Jeśli stwierdzę, że nie chce mi się dzielić z Tobą swoimi przemyśleniami to po prostu przestanę pisać.

A co do Twojej wypowiedzi,
HunterPL pisze: ...ale to nie zmienia faktu że to konto co ci się skasowało (podobno;p)

to pozostawię ją bez komentarza ...
te podobno to byl glupi zart... widze ze zrobilem sie upierdliwy;p... trzym sie texs... a twój wykres to nie jakaś hańba wrecz przciwnie... kiedys to moze zrozumiesz... ja to wiem bo widzialem bardzo podobny szkic krzywej kapitalu tradera ktory mowil o tym jak osiagnal sukces... ale dobra koniec pierniczenia twoj wykres twoja sprawa :D życzę powodzenia w prowadzeniu dziennika :)

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Aby iść do przodu należy wyciągać wnioski ...
w związku z tym poza chwaleniem się, że się udało zdobyć kilka pipsów postanowiłem podawać analizie swoje wejścia i wyjścia.

Ostatni trade oceniam na jakieś 3 (w skali od 1 do 6)
- zbyt szybkie wejście generalnie bez jakiegoś ciekawszego potwierdzenia na świecach
- wejście na 38F, zdecydowanie lepszym pomysłem było by szukać wejścia w okolicach SR
- wyjście jest ok, zamknięcie wewnątrz formacji ale lepiej by było wyjść połówką a drugą przestawić na BE (ale z racji tego, że to piątek to wywaliłem wszystko)

pozdrawiam,
TeXs
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Zgodzę się z tym za wczesnym wejściem,ale mogłeś przetrzymać dłużej szło ładnie po LT.dobranoc

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

niby mogłem :)

ale ostatnio uparłem się że pierwszy TP będę szukał wewnątrz formacji a nie na zewnątrz.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Najważniejsze,że na + :).Nie ma co się wiązać z poszczególnym wejściem.Tyle jest okazji na rynku.pzdr

ODPOWIEDZ