zbyt skomplikowane zeby policzyc, trzeba rzeczywistych testow.Ink. pisze:.. inżynier, policzyłeś coś ze swoich teorii?
edit:
usune grafike bo mnie jeszcze do USA na wakacje nie wpuszcza.
zbyt skomplikowane zeby policzyc, trzeba rzeczywistych testow.Ink. pisze:.. inżynier, policzyłeś coś ze swoich teorii?
http://www.google.com/imgres?q=wyburzen ... s:43,i:121Greenhaze pisze:Co to zdjecie wedlug Ciebie przedstawia?
chcac obalic jakas teorie, zeby ludzie w to uwierzyli, nie mozesz pokazac suchych liczb na papierze.By_żyło_się_lepiej pisze:Po co? To jest zbyt proste aby robić jakiekolwiek testy ... Media i tak robią swoje.mah1y pisze:zbyt skomplikowane zeby policzyc, trzeba rzeczywistych testow.
Nie dzieki, tak sie sklada ze zajmuje sie taka pewna aktywnoscia przez ktora nie mam az tyle czasu na wiecej dywagacji na ten temat.By_żyło_się_lepiej pisze:Ja nie wymagam, tylko zapytałem czy teoretyzujesz czy jesteś w stanie to policzyć? Jeśli jesteś w stanie to chętnie nawiążę kontakt na priv w celu konfrontacji obliczeń itd.Greenhaze pisze:Ty takze nie popierasz swoich tekstow matematyka a wymagasz prac doktorskich na ten temat.
Wiesz,tu nie chodzi o setki tysięcy,a raczej mln,mld(?).Ink. pisze:Songo89K nikt nie odkopał drapaczy chmur z przed setek tysięcy lat, nikt nie odkopał statku kosmicznego itp dlatego dla mnie to jest śmieszne
a co do wielkiego wybuchu to jest tylko teoria, trzeba podchodzić do tego z lekkim dystansem
By_żyło_się_lepiej pisze:Ja nie wymagam, tylko zapytałem czy teoretyzujesz czy jesteś w stanie to policzyć? Jeśli jesteś w stanie to chętnie nawiążę kontakt na priv w celu konfrontacji obliczeń itd.
Teoretykow tu nie potrzebujemy, jest ich za nad to hehe, jak masz jakis material to go dawaj, a nie tylko gadasz,Greenhaze pisze:Oczywiscie ze teoretyzuje
dzieki boguGreenhaze pisze:
Nie dzieki, tak sie sklada ze zajmuje sie taka pewna aktywnoscia przez ktora nie mam az tyle czasu na wiecej dywagacji na ten temat.