telefon do tradingu
to chyba wogole tego tel. nie uzywasz tym bardziej do mt4. Mi trzyma do 13 godz a jak wlacze mt4 to doslownie pozera baterie. Tak samo u kumpla, takze Cyb musisz miec chyba akumulator samochodowy w tel skoro dwa dni Ci trzymaCyb pisze:Ale za to bateria ile trzyma...Też mam HD Mini ... HD2 trzyma mi 2 dni, Mini spokojnie 5... Problemem jest ekran w rozdzielczości HVGA - parę rzeczy pod tym nie łazi...

mystix Dużo zależy od Radio ROMU. Mój znajomy ma HD2 który jest non stop po bluetooth do zestawu podłączony i trzyma mu 4 -5 dni... Sam nie mogłem uwierzyć ale kiedyś do mnie przyjechał i mój telefon przez kilka h leżąc zjechał 8% baterii a jego 1%... Tyle że on ma inny Radio Rom i ogólnie Rom niż Ja... Zastanawiam się czy nie przeflashować na identyczny zestaw...
troszke przesadziles z tym shitnnm82 pisze:zdecydowabnie odpada, nic na nim nie puscisz, pozatym tel sam w sobie shit...klook pisze:A nokia n97?
mialem 2 szt, nie polecam..

Jak narazie wiekszy udzial na rynku systemow operacyjnych ma symbian i Nokia jeszcze da popalic jabluszku i htc

btw znacie artukuly pod tytulem Apple Makes People Stupidnnm82 pisze: mialem 2 szt, nie polecam..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
prawdopodobnie sa to nowe wersje romu, ja wczoraj wgralem wiec zobaczymy jak to bedzie, czytalem ze te radio romy sa okrojone i dlatego pobieraja mniej energii. Jesli chcesz sciagnac nowszy rom to polecam wejsc na strone htc tam masz wszystko lub xda developers.Microbi pisze:Cyb co to za rom? może podrzucisz
Ponawiam pytanie, czy laczyl sie ktos przez pulpit zdalny ale przez 3g?