Tanie konto z mikrolotami.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
DRIVEMAX
Uczestnik
Uczestnik

Tanie konto z mikrolotami.

Nieprzeczytany post autor: DRIVEMAX »

Witam!
Czy mogę poprosić o polecenie brokera z mikrolotami, i małym kosztem transakcyjnym.

Mam konto demo na mForex i w HFT. W mForex jest nawet spoko tylko nie ma mikrolotów.
W HFT na koncie "Start NDD" są dostępne mikroloty, natomiast są strasznie duże spready w porównaniu do mForex.

Chciałbym znaleźć coś sensownego na początek. Pomożecie?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Tanie konto z mikrolotami.

Nieprzeczytany post autor: raposo »

HFT Brokers i Active NDD, zdecydowanie lepiej to wygląda ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

DRIVEMAX pisze:Witam!
Czy mogę poprosić o polecenie brokera z mikrolotami, i małym kosztem transakcyjnym.

Mam konto demo na mForex i w HFT. W mForex jest nawet spoko tylko nie ma mikrolotów.
W HFT na koncie "Start NDD" są dostępne mikroloty, natomiast są strasznie duże spready w porównaniu do mForex.

Chciałbym znaleźć coś sensownego na początek. Pomożecie?
zobacz jeszcze ofertę CMC Markets. Tam nie ma żadnych lotów . Możesz sobie grać nawet jedną jednostką dowolnej pary walutowej. Możesz zająć np. pozycję 1 (słownie jeden ) EUR/USD ! tego nie ma chyba nikt inny. Spread poza EUR/USD dość wysoki. Natomiast na ropie , metalach czy indeksach ---ok.
Od niedawna mają nawet biuro w Polsce. Oczywiście to broker MM.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

andrzej-sk pisze:Możesz sobie grać nawet jedną jednostką dowolnej pary walutowej. Możesz zająć np. pozycję 1 (słownie jeden ) EUR/USD ! tego nie ma chyba nikt inny. Spread poza EUR/USD dość wysoki. Natomiast na ropie , metalach czy indeksach ---ok.
O to akurat ciekawe :). Podobnie ma Dukascopy ale minimum to 1000 jednostek - potem możemy wprowadzać sobie dowolnie np. 123456, czyli 1.23456 lota. Ale ogólnie to duża rzadkość. Jak bazujemy na autorskiej platformie brokera to zawsze łatwiej o takie ciekawostki...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
SuperFOREX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SuperFOREX »

raposo pisze:
andrzej-sk pisze:Możesz sobie grać nawet jedną jednostką dowolnej pary walutowej. Możesz zająć np. pozycję 1 (słownie jeden ) EUR/USD ! tego nie ma chyba nikt inny.
O to akurat ciekawe :). Podobnie ma Dukascopy ale minimum to 1000 jednostek - potem możemy wprowadzać sobie dowolnie np. 123456, czyli 1.23456 lota. Ale ogólnie to duża rzadkość. Jak bazujemy na autorskiej platformie brokera to zawsze łatwiej o takie ciekawostki...
Od "zawsze" (miałem tam konto kilkanaście lat temu) taką ofertę ma OANDA :-)
Można handlować dowolnymi wolumenami waluty.

ODPOWIEDZ