Tablet i znikający MT4

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Skowyrny
Bywalec
Bywalec

Tablet i znikający MT4

Nieprzeczytany post autor: Skowyrny »

Zainstalowałem ostatnio na tablecie kumpla MT4 zobaczyć jak to śmiga, jednak po odpaleniu lekko się zdziwiłem ponieważ ekran w połowie zanikał (patrz zdjęcie). Teraz rodzi się pytanie czym to jest spowodowane ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Re: Tablet i znikający MT4

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

To mnie zmartwiles bo planuje sprawic sobie Tablet i m.in. podgladac na nim rynek na MT4. Jaki system operacyjny?

Skowyrny
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Skowyrny »

Tablet to: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE z Play oparty oczywiście na androidzie, nie wiem czy brand z Play'a mógł coś namieszać. Jak MT4 się nie spisał za to apka https://play.google.com/store/apps/deta ... bile&hl=pl jest zajebista, tylko problem w tym że może służyć jedynie do podglądu i podstawowej analizy bo składanie zleceń nie wchodzi w grę:(

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Ok czyli Android. Ja szukam tableta z windowsem. Wstepnie testowalem MT4 to wszystko smiga az milo

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Ja mam z windowsem, KM1080g, mt4 chodzi bardzo dobrze, problem jest natomiast z precyzyjnym rysowaniem na wykresie... przydaje się rysik, choc ja zainwestowalem jeszcze w mysz bezprzewodową. Co do systemu operacyjnego to mialbym kilka zastrzezen... no i te nieustanne aktualizacje...

ODPOWIEDZ