Tablet i znikający MT4
Tablet i znikający MT4
Zainstalowałem ostatnio na tablecie kumpla MT4 zobaczyć jak to śmiga, jednak po odpaleniu lekko się zdziwiłem ponieważ ekran w połowie zanikał (patrz zdjęcie). Teraz rodzi się pytanie czym to jest spowodowane ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- bartek1916
- Pasjonat
Re: Tablet i znikający MT4
To mnie zmartwiles bo planuje sprawic sobie Tablet i m.in. podgladac na nim rynek na MT4. Jaki system operacyjny?
Tablet to: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE z Play oparty oczywiście na androidzie, nie wiem czy brand z Play'a mógł coś namieszać. Jak MT4 się nie spisał za to apka https://play.google.com/store/apps/deta ... bile&hl=pl jest zajebista, tylko problem w tym że może służyć jedynie do podglądu i podstawowej analizy bo składanie zleceń nie wchodzi w grę:(
- bartek1916
- Pasjonat
Ok czyli Android. Ja szukam tableta z windowsem. Wstepnie testowalem MT4 to wszystko smiga az milo
Ja mam z windowsem, KM1080g, mt4 chodzi bardzo dobrze, problem jest natomiast z precyzyjnym rysowaniem na wykresie... przydaje się rysik, choc ja zainwestowalem jeszcze w mysz bezprzewodową. Co do systemu operacyjnego to mialbym kilka zastrzezen... no i te nieustanne aktualizacje...