Witam,
Poszukuję osoby zdolnej zaprogramować prostą strategię w MetaQuotes.
Wymagania dla osoby podejmującej się wyzwania to:
- miejsce zamieszkania: śląsk, możliwość podjechania od czasu do czasu do Katowic;
Jedyną możliwą formą wynagrodzenia jest zapłata w gotówce (wycena po zapoznaniu się z projektem).
Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na adres: fx7@vp.pl
Proszę napisać kilka słów o sobie i podać nr telefonu.
Pozdrawiam
DK
Szukam osoby umiejącej programować w MetaQuotes
- Mike_Scofield
- Pasjonat
fx7 pisze:Jedyną możliwą formą wynagrodzenia jest zapłata w gotówce
personov nie widzisz żadnej różnicy między zapłatą gotówką, a przelewem?personov pisze:Forma zapłaty to kwestia przelewu
Wg mnie jest zasadnicza różnica ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Może zleceniodawca z jakichś względów pragnie pozostać incognito?personov pisze:Różnicę widzę, ale zastanawiam się dlaczego w grę wchodzi tylko gotówka. Czyżby autor postu boi się , że zostanie oszukany ? Tak samo programista może zostać oszukany. To działa w dwie strony, ale przecież w grę nie wchodzą jakieś ogromne sumy. Nie przesadzajmy.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
Różnica jest istotna. Najpierw chcę zobaczyć programistę na żywo. Może i brzmi to głupio, ale widać dużo po człowieku - jaki jest w kontakcie bezpośrednim.
Strategią wolę się dzielić w cztery oczy, niż rozpisywać się elektronicznie, co bez problemu się później puszcza w Internet.
Dostałem kilka zgłoszeń - mimo wszystko, może jednak ktoś jeszcze byłby zainteresowany?
Strategią wolę się dzielić w cztery oczy, niż rozpisywać się elektronicznie, co bez problemu się później puszcza w Internet.
Dostałem kilka zgłoszeń - mimo wszystko, może jednak ktoś jeszcze byłby zainteresowany?