Szukam brokera z dobra platforma webową

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
escapel
Uczestnik
Uczestnik

Szukam brokera z dobra platforma webową

Nieprzeczytany post autor: escapel »

Możecie polecić dobrego brokera z platforma webowa która pozawala na nanoszenie prostych wskaźników typu SMA itp.
Moje wymagania to najlepiej jakby miał:
- minimum depo w granicach 1000zł no i mikro loty przynajmniej od 0.02lota
- ECN/STP
- web platform z podstawowymi wskażnikami
- dobrze jak by miała też platformę(desktopową) umożliwiającą pisanie EA (język programowania dowolny)

Na razie mam zamiar otworzyć rachunek w fxsalt ale nie ma platformy webowej, plusem jest łatwo programowalne mt4 i niby ECN/STP.
Jak znacie coś ciekawego spełniającego przynajmniej część moich oczekiwań to piszcie :wink: .

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

admiral markets

escapel
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: escapel »

Dzięki zastanawiałem się też nad nimi z minusów to że jest to MM, chociaż opinie zbiera w miarę dobre. Sprawdzę jak wygląda platforma webowa u nich.
Podczas zakładania konta w admiral markets dokument tożsamości ma być drukowany i skanowany w kolorze? Czy mogą być czarno-białe?
I jak wygląda sprawa z zabezpieczeniem depo jest możliwość posiadania ujemnego depo i konieczność ewentualnego dopłacania do konta(chociaż to mi nie powinno grozić :P) ?

Awatar użytkownika
Fx4life
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fx4life »

escapel pisze:Dzięki zastanawiałem się też nad nimi z minusów to że jest to MM, chociaż opinie zbiera w miarę dobre. Sprawdzę jak wygląda platforma webowa u nich.
Podczas zakładania konta w admiral markets dokument tożsamości ma być drukowany i skanowany w kolorze? Czy mogą być czarno-białe?
I jak wygląda sprawa z zabezpieczeniem depo jest możliwość posiadania ujemnego depo i konieczność ewentualnego dopłacania do konta(chociaż to mi nie powinno grozić :P) ?
U każdego (wg mojej wiedzy) brokera możesz w pewnych okolicznościach dopłacić do rachunku. Ale jeśli jesteś człowiekiem myślącym i wiesz co robisz - to Ci nie grozi.

ODPOWIEDZ