No, całe 60 świeczek na godzinę.macche pisze:strasznie szybkie to m1 jest .
Szkoła Scalpingu
dzisiaj rynek bardzo ładnie się zachowuje - miałem nie grac ale ciezko sobie odmówic ehh - nad tym musze popracowac
noi rynek mnie troszkę skarcił - zgarnąłem jeszcze + 4 a później -9,7 na edziu
nastepnie kolejne + 13 na kablu
no nic - zobaczymy jak pójdzie jutro, teraz spadam bo trzeba isc do pracy zarobic trochę kapitału hehehe
noi rynek mnie troszkę skarcił - zgarnąłem jeszcze + 4 a później -9,7 na edziu
nastepnie kolejne + 13 na kablu
no nic - zobaczymy jak pójdzie jutro, teraz spadam bo trzeba isc do pracy zarobic trochę kapitału hehehe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uu.. teraz to mi trudno jest powiedzieć co ja tam robiłemMihau pisze:Część z nich rozumiem, ale czy byłbyś łaskaw przedstawić przyczyny trade'ów (od lewej) 1, 3, 4, 8 i 9 ??

Mniej więcej tak to"podczas" wygląda (tylko jak pisałem nie rysuję w ogóle LT)
Ależ ja mam dobre RR. Sl 2-6 p rzadko więcej a tp 10-20.Mihau pisze:Dzięki za screeny, Shadi.
Zawsze tak grasz, czy miewasz też dłuższe trade'y z większym RR ??
Jasne że chciałbym być zdolny do trzymania dłużej trade - ale nie potrafię i nikt nie chce mnie nauczyć:) to skalpuję.
Wydaje mi się że gry na na h.tf można się nauczyć. Podstawą są jasne i proste zasady. Coś jest albo czegoś nie ma. 0 intuicji, czysta mechanika.. no tak.. ale ilu tutaj na navi w ogóle coś takiego ma.... i tu się zgadzamy że w tym wypadku nie da się nauczyć:)Mr.T pisze:Tego nikt nie uczy-samo przychodzi lub nie