Dyskutujesz ze mną gdzie tylko możesz, to teraz ja podyskutuję z Tobą

Ten duży minus można pominąć, bo on jest z innej bajki

A widzisz, dobrze Ci tak!Microbi pisze:i co ja mam z tym zrobić ? Analizować każdą transakcje po historii???
Starałem sięPoza tym tyle transakcji????
Nie będę pytał o szczegóły, ale te dane w oderwaniu, nic nie mówią.ok 3 mam na dzień max do 5.
Nie ADHD tylko OCTNawalasz pozycji jakbyś miał ADHD w stopniu zaawansowanym.
No tak, ale dziś, pomijając dane, rynek przypomina Morze Martwe...Otwieram bardzo mało transakcji, jak nie idzie zadowalam się 10-15 pips lub BE lub SL
dyskutuje bardziej z herezjami jakie niektóre piszesz ;-) Taki żarcik na weekend ;-P
Spread. Nie ma sensu liczyć; wynik pokazuje zysk, więc jeśli jest na plus, to po co zawracać sobie głowę kosztami?Teraz policz sobie ile zapłaciłeś brokerowi prowizji
Wirus odpisuje ostatni raz, skoro tak twierdzisz to daleka droga przed Tobą, bardzo dalekaWirus pisze:
Spread. Nie ma sensu liczyć; wynik pokazuje zysk, więc jeśli jest na plus, to po co zawracać sobie głowę kosztami?Teraz policz sobie ile zapłaciłeś brokerowi prowizji
Wybacz ale ja też przez spory okres czasu, więc też mam pojęcie o kosztach- koniec OT Wirus.Wirus pisze:Microbi, wybacz, ale biznesem zajmowałem się przez ...dzieści lat i mam trochę pojęcia o kosztach czy zyskach
Każdy koszt jest akceptowalny lub nie w danej chwili i jest to zależne od różnych czynników, o których nie będę się tu rozpisywał.
No niestety, wypowiadasz się o czymś, nie wiedząc o co chodzi4expage pisze:Też skalpuje...i nie ma minusów z innej bajki. Szybko reaguje.