Poświęć trochę czasu i przeczytaj od samego początku cały ten temat a trochę Ci to rozjaśni o co tu chodzi...Krzysiu89 pisze:bozepokazujecie tu tylko rysunki a ja nawet nie wiem czym to sie je ;D jak ja biore na wykresy w swoim mt4 to mam same dziury... jakimi narzędziami sie poslugujecie i o co w tym wszystkim chodzi bo po rysunkach to ja duzo sie nie naucze ;P
Szkoła Scalpingu
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Krzychu przeczytaj sobie kilka pierwszych stron z tego wątku to się dużo nauczysz
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 17&start=0
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 17&start=0
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Krzysiu89 daj sobie spokój z IronFX. To tak na start.
I dobra rada to zanim zniechęcisz ludzi do siebie dużą ilością bezsensownych pytań zacznij czytać.
Nie znając tematyki będziesz zadawał czasem naprawdę głupie pytania.
Ludzie będą tracić czas na odpowiedzi które można znaleźć po kilku godzinach wertowania tego forum.
Fajnie jest ludziom pomagać ale jak się odpowiada czasem dwudziesty raz na te same pytania to można stracić cierpliwość.
Więc czytaj, czytaj, czytaj potem trochę potrenuj, pokaż kilka swoich wejść zadaj pytania i zobaczysz ile wartościowych wypowiedzi się pojawi.
Pozdrawiam i powodzenia życzę na nowej drodze życia.
Darek
I dobra rada to zanim zniechęcisz ludzi do siebie dużą ilością bezsensownych pytań zacznij czytać.
Nie znając tematyki będziesz zadawał czasem naprawdę głupie pytania.
Ludzie będą tracić czas na odpowiedzi które można znaleźć po kilku godzinach wertowania tego forum.
Fajnie jest ludziom pomagać ale jak się odpowiada czasem dwudziesty raz na te same pytania to można stracić cierpliwość.
Więc czytaj, czytaj, czytaj potem trochę potrenuj, pokaż kilka swoich wejść zadaj pytania i zobaczysz ile wartościowych wypowiedzi się pojawi.
Pozdrawiam i powodzenia życzę na nowej drodze życia.

Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein