systemy automatyczne forex

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
jaca
Bywalec
Bywalec

systemy automatyczne forex

Nieprzeczytany post autor: jaca »

Witam,
jestem nowym użytkownikiem. Potrzebuję pomocy w wkestii napisania automatu na platformę mt4. W zasadzie chciałbym też przepisać pewien system z metastoka na mt4 jeśli da się oczywiście.
Prosze osoby z doświadczeniem o kontakt:500608080 lub tutaj meilowo.

Pozdrawiam

jaca
Bywalec
Bywalec

Re: systemy automatyczne forex

Panowie i Panie bardzo przepraszam za brak czasu i brak odzewu na niektóre wiadomości.
Bardzo ciężki czas miałem ostatnio i praktycznie brak czasu.

Chciałbym odświeżyć temat systemów automatycznych.

Jestem chętny kupić kilka systemów na mt4. Proszę tylko nie polecać na siłę badziewia. Potestuję i może trochę da się udoskonalić.

Mam stary system na renko ale dawno nie odpalałem i powiem szczerze że nawet nie wiem jak się ustawiało go albo coś w nim brakuje. Był bym powiedział taki sobie ale coś zarabiał.

Jeszcze mam jakiś skalpel.
Nawet chętnie wymienię się tym co mam.

Mam jeszcze kilka mauali które też w ramach wymiany mogę zaproponować.

Od razu powiem o co mi chodzi.,
Gram głownie AT z dobrym skutkiem a to ma posłużyć w formie dodatku na kilku kontach w trakcie pracy zawodowej etatowej. Myślę że z kilku przy dywersyfikacji co nieco wpadnie na plus. Bo wiem że nie ma sysa który będzie zarabiał w dłuższym okresie itd ale kilka na raz może okresowe straty zrekompensować.

Pozdrawiam i przepraszam za brak czasu w ostatnich tygodniach.

Aha firmy piszące systemów również proszę o kontakt. Raczej w kwestii zaproponowania czegoś dobrego oczywiście do kupna.

jaca
Bywalec
Bywalec

Re: systemy automatyczne forex

Chętnie kupię systemy automatyczne lub nawiążę współpracę w sprawie przerobienia moich.

ODPOWIEDZ