System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

zicmar pisze:szczególnie jak promuje swój własny system
zicmar pisze:To, ze nie masz swojego systemu do czego sie przyznajesz nie jest dla mnie zadna nowością
zicmar to się w końcu zdecyduj czy mam ten system czy nie??????
zicmar pisze:Ja z Toba wojować nie bedę bo nie ten poziom
fakt - ja daje argumenty a Ty z ich braku kłamiesz i p..........sz głupoty.
zicmar pisze:zawsze moga zapytac kogoś kto był na tym szkoleniu
hmm ale kto był ;) póki co nikt się nie wypowiada oprócz "jednopostowców" - no tak ale taki sposób bycia "na robaka" - naciągać innych ;)
zicmar pisze:Twoje wypociny na priv
o czym Ty znów piszesz? może masz pijacki sen? Jak pisałem niby prv do Ciebie w ciągu ostatniego roku to daj screen ;) no tak zapomniałem - nie masz....
zicmar pisze:a co do oceny szanownych forumowiczów, czy warto sie angażować w to szkolenie, czy tez nie, proszę pozostaw im ta wolność wyboru
zastosuj tą regułę również do siebie cwaniaku a nie karmisz "zdesperowanych" samymi pochwalnymi postami o "super systemie".
zicmar pisze:jak łabądz fruwasz z kwiatka na kwiatek
to łabędzie fruwają na kwiatki? w Twoim świecie pewnie tak... skoro mówisz nawet że masz system...

ps. jak nie chcesz wojenki to zacznij rozmawiać na poziomie człowieka dorosłego a nie gówniarza.

proszę o zdjęcie pochwały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

no i słusznie, dziekuje Modom za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby o pochwałę :wink:

Dodano po 1 minutach:

ps. zdjecie to sobie zrób juz sam

Dodano po 13 godzinach 54 minutach:

Wtam,
Zainspirowany sposobem tradingu Cyba, z kilkoma osobami z tego Forum zwrócilismuy uwagę na możliwośc agresywnego i ekstremalnego skalpingu za pomoca średnich na wykresach sekundowych przy zachowaniu wszelkich zasad wynikajacych z tego systemu. Jest to jazda dla tych wszystkich, którzy maja problemy z utrzymaniem dłuższych pozycji, lubia bardzo szybkie wejscia i po osiągnieciu 5-10 pipsów zysku chca zamknąc pozycje. Jeżeli nie brakuje odważnych do nauki tego sposobu tradingu, zapraszam wszystkich chetnych, a poniewaz jest to metoda zupełnie nowa, za odwagę dla pierwszych 10 osób, które sie do mnie zgłoszą bedę miał bardzo promocyjną cenę.
Pozdrawiam
Zicmar

Ps. Ciekawy, nie jest to oferta dla Ciebie :wink: , więc mozesz sie nie produkować :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
FELIX07
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FELIX07 »

Witam,

Mam pytanie: czy jest w necie gdzieś statystyka tego systemu do przeanalizowania ?

pzdr

zicmar
Gaduła
Gaduła

moge przesłac

Dodano po 1 godzinach 26 minutach:

cash, Nieciekawy, czy ktokolwiek inny, przyznaję się : w wieku niemowlecym miałem juz sprosne sny, kończyły sie moczeniem, w wieku przedszkolnym rzygałem w trakcie posiłków, w wieku jakimś tam wp.. koleżance, bo mnie wk..., potem inne grzeszki do których sie nie przyznam......
Tylko co to ma wspólnego z moim systemem...........
Widze, że co poniektórzy są tak zdesperowni, że do mojego zyciorysu siegają, byleby uje...., byleby uje...., byleby ujeeeeebać , bo na nic więcej was nie stać
i nigdy nie bedzie stać, a dlaczego????????
nie napisze, bo musiałbym obrazić
żyjcie sobie dalej w tym swoim swiatku demo, bo nigdy poza to nie wyjdziecie, powiem krótko jak Miś z Bajki , albo nie..........
Zicmar

Dodano po 3 minutach:

KKKKKKKKKKKKKKKK. ................ mnie sie juz po prostu nie chce, o to biegało?????????????

akrapovic
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: akrapovic »

Ciekawy pisze:Boże czytasz i nie grzmisz ;)
akrapovic pisze:Przeglądałem je co prawda jako gość
akrapovic pisze: i pytałem o to ludzi na forum
to chyba jest w "lekkiej" sprzeczności z opisaną historią - chłopaki postarajcie się bardziej z takimi kryptoreklamami...wiem wiem zaraz napiszecie, że pewnie kontakt był mailowy itp ;) tylko skąd bez zalogowania takie dane...hmmm.

Reasumując od 11 sierpnia 2011 zdążyłeś popytać użytkowników i przemyśleć ich opinie dotyczące średnich, poznać Zbyszka, Zbyszek Ciebie wyszkolił a Ty zacząłeś zarabiać :) przypomnę tylko, że jest 6 dni później - niezłe tempo.
Wiesz, nie każdy potrzebuje opinii wszystkich użytkowników forum żeby wyrobić sobie zdanie na temat tego czy dany system jest interesujący i wartościowy, czy nie. Mnie interesowały średnie więc nie zadawałem żadnych głupich pytań we wszystkich tematach tylko po prostu znalazłem tu odpowiednią osobę, która mogła mi o tych średnich powiedzieć coś więcej.
Poza tym, pisząc takie bzdury na temat tego jak długo korzystam z tego systemu powinieneś wiedzieć, że bez zarejestrowania można przeglądać to forum i dane użytkowników więc znalezienie właściwego kontaktu nie było problemem.
Z systemu korzystam od blisko 3 miesięcy...

Awatar użytkownika
FELIX07
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FELIX07 »

[quote="zicmar"]moge przesłac

ok, dzięki ale nie potrzebuje historii " od początku świata " , nie mógłbyś np. wkleić tu na forum sreen z 10 ostatnich zagrań ? - chyba że to problem.

Nie interesuje mnie jaki system przynosi zysk, chce zobaczyć wejścia i wyjścia i porównać ze swoją grą.

pzdr

zicmar
Gaduła
Gaduła

Felix nic nie jest problemem, bo znowu głupie komentarze będa, przesłalem Ci odpowiedz na priv, więc jezeli interesuje Cie na powaznie ten system to prosiłbym o kontakt ze mna ta droga
Pozdrawiam
Zicmar

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

http://fxzicmar.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

juz bloga nie prowadzisz ?

kolega Damfry go linkowal na Forexfactory - to czesc miedzynarodowego podboju ?

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Vanguard pisze:http://fxzicmar.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

juz bloga nie prowadzisz ?

kolega Damfry go linkowal na Forexfactory - to czesc miedzynarodowego podboju ?
Tak właśnie miało być, chciałem pomóc Zbyszkowi rozszerzyć perspektywy, jednak przez pewne okoliczności oraz z kompletnego braku czasu zwyczajnie w świecie został temat z mojej strony zapuszczony.
Według mojej opinii prowadzenie bloga, stron internetowych itp nie jest rzeczą nielegalną, więc nie widzę powodów do robienia z tego wielkiego halo.
Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

Damfry pisze:nie widzę powodów do robienia z tego wielkiego halo
Damfry pisze:chciałem pomóc Zbyszkowi rozszerzyć perspektywy

no wlasnie dziwie sie ze temat upadl
Nie wierz w trendy.

Zablokowany