widzisz... bo problem leży w tym, że analiza jest dobra dla tego kto ją pisze... co z tego, że scenariusz bazowy na ten tydzień na g/u miałem na wzrosty skoro większość tygodniowego profitu wyciągnąłem z S... w DT reagujesz a nie przewidujesz...Damar pisze:Ciapul i inni bardzo sporo czasu czytałem twoje prognozy zresztą bez urazy przestałem się sugerować waszymi wizjami każdy widzi inaczej FX obecnie jak napisałe opieram się tylko na jednym wskaźniku a drugi jest pomocniczy ale bardzo mnie to jeszcze podnosi na duchu wsze wizje jak idą w tym samym kierunku jest to bardzo częste, jednak ja sugeruję się tylko tym wskaźnikiem
System MarcoPolo
Re: System MarcoPolo
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zgadzam się tylko wcześniej sugerowałem się analizami wizjami innych obecnie wcale mnie to nie obchodzi żadne poziomu fibo żadne poziomy wsparcia analizy techniczne fundamentalne . Zaufalem temu jednemu wskaźnikowi opartemu na PA a drugi mi tylko pomaga i potwierdza mój zakup, owszem czasami to trwa kilka minut godzin a czasami nawet 2 tygodnie jednak ten cel TP zostaje osiągnięty nie zagłębiam się w to bardziej bo i po co sam forex jest wystarczająco skomplikowany jednak ja zaufałem programowi pomimo jak twierdzą inni najlepszym wskaźnikiem jest ludzki mozg
pamiętaj jednak o jednym - wszystkie wskaźniki to pochodna ceny - więc lepiej obserwować cenęDamar pisze:zgadzam się tylko wcześniej sugerowałem się analizami wizjami innych obecnie wcale mnie to nie obchodzi żadne poziomu fibo żadne poziomy wsparcia analizy techniczne fundamentalne . Zaufalem temu jednemu wskaźnikowi opartemu na PA a drugi mi tylko pomaga i potwierdza mój zakup, owszem czasami to trwa kilka minut godzin a czasami nawet 2 tygodnie jednak ten cel TP zostaje osiągnięty nie zagłębiam się w to bardziej bo i po co sam forex jest wystarczająco skomplikowany jednak ja zaufałem programowi pomimo jak twierdzą inni najlepszym wskaźnikiem jest ludzki mozg

osobiście nie używam żadnych wskaźników, ale każdy robi to co mu pasuje... grunt żeby mu było dobrze
a najgorsze co może być to korzystanie z cudzych analiz...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
moj wskaźnik nie korzysta z analiz innych jednak dobrze sobie radzi bez tego jutro wstawię efekty a sam zobaczysz możesz je porównać z aktualnymi kursami w danym momencie
-- Dodano: 21 lut 2014, 22:30 --
Zgadzam się że ludzki mózg jest najlepszym wskaźnikiem i robotem jednak nasz mózg nie potrafi analizować wszystkiego 24 godziny na dobę musi jednak odpoczywać w przeciwieństwie do wskaźników i robotów osobiście robotow nie uzywam ale wskaźniki i owszem
-- Dodano: 21 lut 2014, 22:30 --
Zgadzam się że ludzki mózg jest najlepszym wskaźnikiem i robotem jednak nasz mózg nie potrafi analizować wszystkiego 24 godziny na dobę musi jednak odpoczywać w przeciwieństwie do wskaźników i robotów osobiście robotow nie uzywam ale wskaźniki i owszem
24 godziny na dobe pracują sklepy monopolowe, mi wystarczy 10 h. potem trzeba sie zająć normalnym życiemDamar pisze:nasz mózg nie potrafi analizować wszystkiego 24 godziny na dobę musi jednak odpoczywać
To dział gdzie pokazujemy ciekawe systemy a nie chwalimy się ile zarobiły. A co do powiększonego tekstu to sądzę, że nie system ale szczęście nie pozwoliło na razie na zaliczenie MC.Damar pisze:... Mój system który obecnie mam polega na jednym wskaźniku głównym który podaje mi poziom wejścia oraz pozycje TP oraz SL jednak jak widać na załączniku nie korzystam z SL wykorzystuję tylko pozycję TP którą podaje mi wskaźnik. Wskaźnik pozycje TP i sygnalizuje dźwiękiem oraz na wykresie wyświetla także pozycje TP oraz SL ale jak już napisałem z tego nie korzystam ponieważ stwierdziłem że to jest mi niepotrzebne gdyż wcześniej jak grałem korzystając z SL to szybko mi niektóre pozycje zostały wywalane ze stratą. Jestem teraz cierpliwy i nawet czekam kilka tygodni zanim jednak pozycja TP zostanie osiągnięta.
Reasumując: pokaż co masz albo wnoszę o przeniesienie tematu do kosza.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Bez urazy.
Jak można prowadzić Jumbo Jeta, nie umiejąc zapalić silnika?
Z jednej strony napisałeś, że jesteś super maczo i wymiatasz na komputerze, robiąc gigantyczne pipsiory.
Z drugiej, nie potrafisz durnego obrazka wstawić do postu na forum?
Wybacz, ale jesteś dla mnie nie wiarygodny. Takie przechwałki idź głosić dzieciom w przedszkolu - nie na forum.
Pokaż system i strategię, albo temat do kosza.
Jak można prowadzić Jumbo Jeta, nie umiejąc zapalić silnika?
Z jednej strony napisałeś, że jesteś super maczo i wymiatasz na komputerze, robiąc gigantyczne pipsiory.
Z drugiej, nie potrafisz durnego obrazka wstawić do postu na forum?
Wybacz, ale jesteś dla mnie nie wiarygodny. Takie przechwałki idź głosić dzieciom w przedszkolu - nie na forum.
Pokaż system i strategię, albo temat do kosza.
Przepraszam że dopiero teraz zamieszczam wyniki ale miałem sporo zajęć i ograniczyłem się tylko do otwierania pozycji.
Efekty są w załącznikach nadmieniam że zacząłem od 10.000 zł w dniu 15.01.2014r. i stan jest na dzień dzisiejszy. Konto posiadam W BOŚ czyli platforma BOSSAFX oczywiście konto real. Jak widać gram wielkością 0.1 lota bez pozycji SL czyli tylko TP to co podaje mi wskaźnik.
-- Dodano: 27 lut 2014, 11:29 --
kolejne wyniki -- Dodano: 27 lut 2014, 11:33 --
Rozumiem że znajdą się także niedowiarkowie i pesymiści co do tych wyników ale cóż ja nie mam żadnych powodów aby fałszować te dane przedstawiam tylko swoje efekty. Jeżeli są jakieś pytania do mnie to chętnie odpowiem zaznaczam że wskaźnika na razie nie udostępniam muszę potwierdzić jego skuteczność zdobyłem go na jednym z rosyjskim forum.
Efekty są w załącznikach nadmieniam że zacząłem od 10.000 zł w dniu 15.01.2014r. i stan jest na dzień dzisiejszy. Konto posiadam W BOŚ czyli platforma BOSSAFX oczywiście konto real. Jak widać gram wielkością 0.1 lota bez pozycji SL czyli tylko TP to co podaje mi wskaźnik.
-- Dodano: 27 lut 2014, 11:29 --
kolejne wyniki -- Dodano: 27 lut 2014, 11:33 --
Rozumiem że znajdą się także niedowiarkowie i pesymiści co do tych wyników ale cóż ja nie mam żadnych powodów aby fałszować te dane przedstawiam tylko swoje efekty. Jeżeli są jakieś pytania do mnie to chętnie odpowiem zaznaczam że wskaźnika na razie nie udostępniam muszę potwierdzić jego skuteczność zdobyłem go na jednym z rosyjskim forum.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rozumiem że znajdą się także niedowiarkowie i pesymiści co do tych wyników ale cóż ja nie mam żadnych powodów aby fałszować te dane przedstawiam tylko swoje efekty. Jeżeli są jakieś pytania do mnie to chętnie odpowiem zaznaczam że wskaźnika na razie nie udostępniam muszę potwierdzić jego skuteczność zdobyłem go na jednym z rosyjskim forum.[/quote]
pytanie najważniejsze - jak długo grasz na forexie ? oczywiście na realnym rachunku
pytanie najważniejsze - jak długo grasz na forexie ? oczywiście na realnym rachunku
Gram ponad 2 lata, pisałem o tym wcześniej efekty niestety nie były zadowalające teraz trzymam się tylko tego systemu i jakoś zaczynam odrabiać to co wcześniej straciłem mam przynajmniej taką nadzieje. Zobaczymy jak to będzie wyglądało dalej.