czyli liczy sie tylko wielkość pozycjifreakout pisze:gdybyś zagrał przynajmniej 1 lotem to tak
Jones pisze:czyli liczy sie tylko wielkość pozycjifreakout pisze:gdybyś zagrał przynajmniej 1 lotem to taktaaa
jak dobrze rozplanujesz MM to możesz mieć wewnętrznego pewniakaoverall pisze:Jones pisze:czyli liczy sie tylko wielkość pozycjifreakout pisze:gdybyś zagrał przynajmniej 1 lotem to taktaaa
no raczej stary, gdy cisne 0,10 lota mogę sobie trzymać do usranej śmierci i później się szczycić ile to ja nie wytrzymalem ale co z tego jak gowniany zysk bo gdy wchodzę 1 lotem to po 100 pipsach dostaje sraczki, w zasadzie to już po 30 mam wyjebane na to co będzie dalej.
tak to wlasnie wygląda dlatego jak czasem czytam ze: ''skoro zrobiłem 100% z tysiąca złotych to teoretycznie powinienem to zrobić z każdej kwoty'' a gowno prawda wlasnie
OK nastepnym razem dam do dzialu super złe trejdyoverall pisze:Jones pisze:czyli liczy sie tylko wielkość pozycjifreakout pisze:gdybyś zagrał przynajmniej 1 lotem to taktaaa
no raczej stary, gdy cisne 0,10 lota mogę sobie trzymać do usranej śmierci i później się szczycić ile to ja nie wytrzymalem ale co z tego jak gowniany zysk bo gdy wchodzę 1 lotem to po 100 pipsach dostaje sraczki, w zasadzie to już po 30 mam wyjebane na to co będzie dalej.
tak to wlasnie wygląda dlatego jak czasem czytam ze: ''skoro zrobiłem 100% z tysiąca złotych to teoretycznie powinienem to zrobić z każdej kwoty'' a gowno prawda wlasnie
pozdro
Pytanie, czy lepiej tracić lotem czy zarabiać mikro
S przechodzi w R, klasyk .brother pisze:To i ja się pochwalę w sumie 330 pipsów, wyszedłem bo straciło momentum, a nie chciałem ryzykować przed NFP, które jeśli rozczaruje może nieco wyhamować zapał kupujących.
Skoro wielkość pozycji wypływa na Twoją grę albo w zasadzie "większy lot" powoduje takie nerwy to już wiesz że nie jesteś jeszcze traderem kompletnym i jest nad czym pracować.overall pisze:Jones pisze:czyli liczy sie tylko wielkość pozycjifreakout pisze:gdybyś zagrał przynajmniej 1 lotem to taktaaa
pozdro