A dla tych co lubią ciut więcej luksusu i są leniwi polecam:
Seven Seas Mariner

[/quote]
Weź Adriano nie ...
Albo zmień nick chociaż i dopiero zaczynaj pisać, bo ten obecny już jest mocno zgrany.[/quote]
Przestan jaro. Adriano i ja nie praktykujemy podobnych zachowan jak zmiany nikow. Raz pod wozem raz na wozie takie jest zycie to forumowe rowniez[/quote]
W życiu wiadomo, różnie bywa. Ale tu chodzi o wiarygodność. Adriano ją całkowicie stracił wg mnie. I nie z powodu wpadki związanej z grą na rachunku realnym. Tylko dlatego, że nie stać go było na kilka zdań wytłumaczenia ew. komentarza. Tak żeby z tego epizodu wyjść z twarzą. On po prostu zniknął bez słowa, a teraz zaczyna spamować o podróżach.

Jak sobie przypomnę te jego wpisy o fundowaniu nagród, całej rodzinie grającej na fx itd. ..

W związku z tym, że ma zamiar znowu pisać na forum, u mnie zasiądzie Adriano w zasłużonej loży forumowych trolli.[/quote]
Jarku takie twoje prawo. Nikt cię nie zmusza, abyś czytał moje "wypociny" w temacie i poza tematem.

Dwa posty nazywasz spamowaniem? masz funkcje ignorowania i po kłopocie. Piszesz o wiarygodności. A co to według ciebie jest w odniesieniu do rynku forex? Każdy sam powinien podejmować decyzje inwestycyjne. To trudny rynek, ale daje dużo zarobić. Ty swoją wiarygodność budujesz na demo i to twój wybór. W realnym tradingu niestety ci nie idzie i chyba w tym kłopot.

Ale bez urazy, wrzuć mnie w ignory i po kłopocie specu.
Kimkolwiek wrócę. W czerwcu będę wskakiwał tutaj co pewien czas. Ale mam dużo obowiązków, które w końcu muszę poogarniać. Trochę czasu spędzę w Gdynii, bo pokończyły mi sie najmy i wypuszczam nowym podmiotom. Ale w wakacje powinienem już skoncentrować się wyłącznie na forum i trochę na tradingu.