Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Adrianoforex pisze:Witam! Kimkolwiek skorzystam z twojego wątku bo mój chwilowo jest zamknięty w dziale smietnik. Żyję, zarabiam, podróżuję. Ale wrócę do was.

A dla tych co lubią ciut więcej luksusu i są leniwi polecam:

Seven Seas Mariner :mrgreen:
Adriano!! Wracaj na forum! Wstalem sobie rano bo kac suszy patrze a tu post Adriana! Mile zaskoczenie w ten wiosenny poranek.
Jak noga? Gdzie podrozujesz? Opowiadaj. U nas na forum malo sie dzieje to jest forum pustelnikow kazdy sobie rzepke skrobie. Nie moge sie z tym pogodzic. Nawet midas poszedl w cug. Adrian otwieraj dziennik i zrobmy cos tym przywrocmy dawna swietnosc dzialu jurnale...
ahhhhhhhh nie ma to jak lyk soku ogoreczkow wlasnej roboty
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Witaj Kimkolwiek!!! W czerwcu troszkę popiszę. Ze zdrowiem niby wszystko jest już na swoim miejscu a czasami boli jak cholera. Widze teraz wszędzie moda na piramidowanie a tymczasem to nie jest zbyt dobry czas na tą strategię. Na konkurencyjnym forum wszyscy na duzych minusach a Szwajcar się po prostu zwinął. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Czerwiec juz w przyszym tygodniu wiec czekam z niecierpliwoscia. Posmigales cruzem po srodziemnym? Jak bylo?
Zrobisz live trading na FF ?? Ja od 5 czerwca pokaze statystyki na FF mojego konta ktorym gram. Ludziom szczeny opadna. Bo ostatnio zauwazyelm drobne podsmiechujki
:564:

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Adrianoforex pisze:Witam! Kimkolwiek skorzystam z twojego wątku bo mój chwilowo jest zamknięty w dziale smietnik. Żyję, zarabiam, podróżuję. Ale wrócę do was.

Weź Adriano nie ...
Albo zmień nick chociaż i dopiero zaczynaj pisać, bo ten obecny już jest mocno zgrany.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

JAREK67 pisze:

Weź Adriano nie ...
Albo zmień nick chociaż i dopiero zaczynaj pisać, bo ten obecny już jest mocno zgrany.
Przestan jaro. Adriano i ja nie praktykujemy podobnych zachowan jak zmiany nikow. Raz pod wozem raz na wozie takie jest zycie to forumowe rowniez

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Kimkolwiek pisze:
JAREK67 pisze:

Weź Adriano nie ...
Przestan jaro. Adriano i ja nie praktykujemy podobnych zachowan jak zmiany nikow. Raz pod wozem raz na wozie takie jest zycie to forumowe rowniez
W życiu wiadomo, różnie bywa. Ale tu chodzi o wiarygodność. Adriano ją całkowicie stracił wg mnie. I nie z powodu wpadki związanej z grą na rachunku realnym. Tylko dlatego, że nie stać go było na kilka zdań wytłumaczenia ew. komentarza. Tak żeby z tego epizodu wyjść z twarzą. On po prostu zniknął bez słowa, a teraz zaczyna spamować o podróżach. :D Jak sobie przypomnę te jego wpisy o fundowaniu nagród, całej rodzinie grającej na fx itd. .. :shock: W związku z tym, że ma zamiar znowu pisać na forum, u mnie zasiądzie Adriano w zasłużonej loży forumowych trolli.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Seven Seas Mariner :mrgreen:[/quote]
Weź Adriano nie ...
Albo zmień nick chociaż i dopiero zaczynaj pisać, bo ten obecny już jest mocno zgrany.[/quote]

Przestan jaro. Adriano i ja nie praktykujemy podobnych zachowan jak zmiany nikow. Raz pod wozem raz na wozie takie jest zycie to forumowe rowniez[/quote]
W życiu wiadomo, różnie bywa. Ale tu chodzi o wiarygodność. Adriano ją całkowicie stracił wg mnie. I nie z powodu wpadki związanej z grą na rachunku realnym. Tylko dlatego, że nie stać go było na kilka zdań wytłumaczenia ew. komentarza. Tak żeby z tego epizodu wyjść z twarzą. On po prostu zniknął bez słowa, a teraz zaczyna spamować o podróżach. :D Jak sobie przypomnę te jego wpisy o fundowaniu nagród, całej rodzinie grającej na fx itd. .. :shock: W związku z tym, że ma zamiar znowu pisać na forum, u mnie zasiądzie Adriano w zasłużonej loży forumowych trolli.[/quote]

Jarku takie twoje prawo. Nikt cię nie zmusza, abyś czytał moje "wypociny" w temacie i poza tematem. :D Dwa posty nazywasz spamowaniem? masz funkcje ignorowania i po kłopocie. Piszesz o wiarygodności. A co to według ciebie jest w odniesieniu do rynku forex? Każdy sam powinien podejmować decyzje inwestycyjne. To trudny rynek, ale daje dużo zarobić. Ty swoją wiarygodność budujesz na demo i to twój wybór. W realnym tradingu niestety ci nie idzie i chyba w tym kłopot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale bez urazy, wrzuć mnie w ignory i po kłopocie specu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kimkolwiek wrócę. W czerwcu będę wskakiwał tutaj co pewien czas. Ale mam dużo obowiązków, które w końcu muszę poogarniać. Trochę czasu spędzę w Gdynii, bo pokończyły mi sie najmy i wypuszczam nowym podmiotom. Ale w wakacje powinienem już skoncentrować się wyłącznie na forum i trochę na tradingu. :564:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Oficjalnie wraz z powrotem adriana ogłaszam wszem i wobec.

SEZON OGÓRKOWY ROZPOCZĘTY !!!

Rysiu-prawniku-adrianie. zwinołes to się tylko ty, szwajcar siedzi na szeszelaach a ty zniszczony na comparicu zwinoles temat pod przykrywka nie pojawiania sie - beka z ciebie - beka jesli myslales ze ktos uwierzyl. beka z twoich marnych prowokacji ty moj ty czinczmoneju
SPAL TO FORUM ! - powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Adrianoforex pisze: Ale w wakacje powinienem już skoncentrować się wyłącznie na forum i trochę na tradingu. :564:
Trochę, bo sa ważniejsze rzeczy niż zarabianie pieniędzy (zresztą, można i w kiblu na tablecie przyszpasować krótkiego trejda) - trzeba wrzucić kilka fotek z luksusowym tłem, ponarzekać na niewdzięczników i zawistników z Nawi, przypomniec o swoim doświadczeniu na FX kształtowanym juz za cinkciarza, wstawic kilka setek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , a trading... no tak może kilka zagrań zamknietych na +3P, że da się, ale reszta upubliczniona nie będzie, bo po co, przeciez widać, ileż można :wink:

Wracaj, wracaj Adrian, Twoje posty to fajna odskocznia od FX :564:

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrian ponoć ostro szalał na statku ;)
Jak widać dla ludzi z jego portfelem żadne kwoty nie powodują wystąpienia nawet cienia emocji na twarzy..

http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comme ... KK8QeP.gif

ODPOWIEDZ