Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
kaktus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kaktus »

luka...18 pisze:Dobra chlopaki wyłączać stompery bo nawet moja wersja ma klopoty z zarobkiem. Zarabia ale za duza aktywnosc spowodowana nadmierna gra duzymi Wink lotami w waszych domach nie pozwala mu sie rozpedzic Very Happy
niestety... od czwartku buja coś bardziej... nie wiem czy to przez nasze stomperowanie ale jednak..

a tak przy okazji luka... nie chcialbym byc pazerny ale pamietam jak mowiles kiedys o skalperze na edka 1M... byłoby fajnie :wink:

pozdrawiam

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

Niestety kontakt sie urwal :) Ale jak sie odezwie poprosze go o automata.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

no tak wymoderowali forum :)

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dark_kNight »

kaktus pisze:nie wiem czy to przez nasze stomperowanie ale jednak..
za niedługo bedziemy ustalać dyżury stomperowania... :lol:

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

stomper dzisiaj za dnia zrobil mi 12 pozycji na plus i ani jedej na minus. zobaczymy jak bedzie do rana

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

blist pisze:stomper dzisiaj za dnia zrobil mi 12 pozycji na plus i ani jedej na minus. zobaczymy jak bedzie do rana
podaj ustawienia jak mozesz, ja testowalem stompera za dnia, ale mial duzo SL i malo wychodzil na plus...
dzisiaj puscilem dwa stopery na demo i obydwa mialy straty, jak przebiegla noc w realu?

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

nie mialem go jeszcze na nocy

AngleCheck=18
TakeProfit=10
StopLoss=30
MinProfitValue=1
h1=GODZINY GRY
Od=9
Do=6
h2=-------------------
Lots=1.00000000
UseMM=0
DepoPercent=10
FridayTrading=0
ErrorMargin=25

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

blist pisze:nie mialem go jeszcze na nocy
na jakich ustawieniach grasz?

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dark_kNight »

u mnie dość dobrze, z 200 euro zrobił 270, jedno SL, ale raz mu pomogłem: zamknąłem jedną pozycje gdy była na małym plusie a druga na sporym minusie (bałem sie zeby nie zamknał dwóch na raz), oraz gdy zrobił buy na jakims poziomie i był na połowie SL, z analizy technicznej wynikało ze powinien wrocic, wiec dokupiłem jeszcze troche i ta dodatkowa pozycja zrobiła mi 16 E, przy 0.2 lota. A, i wazna rzecz, na TF 5 mialem 0.1 lota do momentu SL, potem ustawiłem 0.2, na TF15 cala noc na 0.2. W poniedziałki lubiał łapać SL wiec nie chciałem ryzykowac, ale gdy juz wyczerpał rachunek prawdopodobienstwa ustawiłem 0.2 i udało się. Ale bez tych machinacji pewnie by bylo tylko na malym plusie...

A powiem Wam szczerze, ze strasznie wybredni sie zrobilismy, jak system zarabia mało jednej nocy to narzekamy, a najlepiej zeby podwajał kapitał no nie? :P

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Dark_kNight pisze: A powiem Wam szczerze, ze strasznie wybredni sie zrobilismy, jak system zarabia mało jednej nocy to narzekamy, a najlepiej zeby podwajał kapitał no nie? :P
no oczywiscie ze trzeba akceptowac w topy :) zreszta testy pokazuja ze zawsze sie beda pojawiac, a tez nie sposob pilnowac go cala noc;)

ODPOWIEDZ