Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Zablokowany
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Post autor: Adrianoforex »

Wszystko inne to pochodne ceny oddalone o jakiś wektor . Jeśli komuś pomaga to ok.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Jak dla mnie rynek ciut oszalał i stał sie mniej czytelny. Zygzaki w każda stronę. W związku z tym mała przerwa na zrobienie steków z cebulką dla całej rodziny na późny obiad. :D

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Midas »

Późny obiad to się je o 21 :P

A żeby offtopu nie było... co myślisz Andy o Ujku? Ja dziś małą lkę zagrałem, zgarnąłem zysk i czekałem na dalszy rozwój, liczyłem że ułożą na up na h4 dzisiaj i będzie można w pociąg się załadować, ale patrząc na układ d1 to zaczyna realnie wyglądać korekta do 101.50 lub 100.70

Pozdrawiam

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Midas pisze:Późny obiad to się je o 21 :P

A żeby offtopu nie było... co myślisz Andy o Ujku? Ja dziś małą lkę zagrałem, zgarnąłem zysk i czekałem na dalszy rozwój, liczyłem że ułożą na up na h4 dzisiaj i będzie można w pociąg się załadować, ale patrząc na układ d1 to zaczyna realnie wyglądać korekta do 101.50 lub 100.70

Pozdrawiam

Właśnie skończyłem robić i teraz do stołu. Jak jesteśmy w Hiszpanii to zazwyczaj zaczynamy o 20. :mrgreen: :mrgreen: Do tego sporo alkoholu. Już nie mogę się doczekać wakacji. Gdyby nie małe bąki to pewnie tam byśmy mieszkali.

Dzisiejszy dzień, sesja to jedna wielka rozterka. RYnek bez danych robi różne zawijańce etc. Coś się ugrało, ale wymęczony jestem. A na dniach przygoda z Xboxem, który pod choinkę dla dzieciaków idzie. Oczywiście przemyciłem zakup gier dla siebie. Żona pyta po co tyle strzelanek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Obawiam się, że odpocznę od FOREX.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Midas »

pomyliłem wątki :oops: Byłem pewien, że to dziennik Andiego :D

A co do Hiszpanii (Włochy Grecja itp też super, chociaż ja najbardziej lubię Minorkę ze wszystkich miejsc w jakich byłem) to brakuje mi tego jak cholera :) Parę lat temu przestałem jeździć w takie miejsca, bo się sytuacja zmieniła a tak to 2-3 razy do roku.. Coś pięknego. Mógłbym w ogóle mięsa nie jeść tylko 24/7 ryby i owoce morza do tego opalone dupeczki, morze, pogodni ludzie i zajebista pogoda... ehh Byle szybko hajs zaczął sensowny wpadać to będę tam 50% roku spędzał..

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Midas pisze:pomyliłem wątki :oops: Byłem pewien, że to dziennik Andiego :D

A co do Hiszpanii (Włochy Grecja itp też super, chociaż ja najbardziej lubię Minorkę ze wszystkich miejsc w jakich byłem) to brakuje mi tego jak cholera :) Parę lat temu przestałem jeździć w takie miejsca, bo się sytuacja zmieniła a tak to 2-3 razy do roku.. Coś pięknego. Mógłbym w ogóle mięsa nie jeść tylko 24/7 ryby i owoce morza do tego opalone dupeczki, morze, pogodni ludzie i zajebista pogoda... ehh Byle szybko hajs zaczął sensowny wpadać to będę tam 50% roku spędzał..

Widzę, że upodobania kulinarne mamy praktycznie takie same. Owoce morza sa the best of the best. Na Minorce nigdy nie byłem. Nie lubię wszędobylskich Niemców i Brytyjek. :roll:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Trzeba powiedzieć sobie prawdę prosto w oczy. Na dzisiaj koniec szarpaniny z rynkiem i z uciekającym czasem. Taki dzień bez kolorytu. Może jutro będzie lepiej.

Obrazek

Czas na sen. :mrgreen:

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zaccny »

Wynik i tak całkiem fajny. Chciałbym mieć taką dniowke codziennie ;-)

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4

Adrianoforex
Maniak
Maniak

zaccny pisze:Wynik i tak całkiem fajny. Chciałbym mieć taką dniowke codziennie ;-)

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Dla mnie ciut mało, ale mnożę to razy 4, bo kont więcej. To wrzucam tutaj po stanowczych postach innych forumowiczów, abym nie był jak krowa, która dużo ryczy a mało mleka daje.

Dla każdego kto już wiele szukał, próbował mam jedną radę. Odrzućcie laski i idźcie przed siebie. Krótkomówiąc odrzućcie wskaźniki, price action, fibo, fale morskie tylko obserwujcie sam wykres ceny. Ona zaprawdę wskaże wam kierunek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zeziu07
Gaduła
Gaduła

Post autor: Zeziu07 »

Ano właśnie - jak to z tymi kontami jest? Grasz na wszystkich na raz i masz jakąś kopiarkę czy na każdym osobno?
No i dlaczego rozbicie na 4 konta?
W przyszłości planuje otworzyć drugi rachunek już z dużą dźwignią, i niewielkie nadwyżki tam wrzucać na inne zagrania.

Zablokowany