Pomyślności

Pablo90 pisze:Tak, kilkuletnie doświadczenie w praktycznym stosowaniu średnich.
Pablo a Ty dalej wierzysz, że Twoje zlecenia wychodzą na ten wielki głęboki rynek? Tak jak Mustafa napisał, uczestniczymy jako leszcze w jednym wielkim bucketshopie.Pablo90 pisze:Mustafa myślę, że jak już wypowiadasz się w kwestii brokerów, to powinieneś nadmienić, że wypowiadasz się odnośnie brokera, którego Ty używaszLarry Williams? Serio?
Daj odnośnik do analizy średnich przez NASA. Widzę, że zeszliśmy już do porównań foreksu do kasyna
Rozumiem, ze ksztaltujesz wykres i spread u swojego MM.Pablo90 pisze:Nie muszę wierzyć, ja to wiem i widzę, moje zlecenie idzie na rynek i może nawet mieć wpływ na kształtowanie spreadu i wykresu. Ale jak któś woli bonusy 30$ niż DMA to już jego sprawa.
Nikt nie powiedział że Pablo korzysta z usług brokera MM...irmentruda pisze:Rozumiem, ze ksztaltujesz wykres i spread u swojego MM.Pablo90 pisze:Nie muszę wierzyć, ja to wiem i widzę, moje zlecenie idzie na rynek i może nawet mieć wpływ na kształtowanie spreadu i wykresu. Ale jak któś woli bonusy 30$ niż DMA to już jego sprawa.
Kuba, myśle że i Mustafa i Inmertruda sugerują że ECN i nawet MTF i tak w końcu/na koncu hedgują zlecenia klientówKuba Brzeziński pisze:Nikt nie powiedział że Pablo korzysta z usług brokera MM...irmentruda pisze:Rozumiem, ze ksztaltujesz wykres i spread u swojego MM.Pablo90 pisze:Nie muszę wierzyć, ja to wiem i widzę, moje zlecenie idzie na rynek i może nawet mieć wpływ na kształtowanie spreadu i wykresu. Ale jak któś woli bonusy 30$ niż DMA to już jego sprawa.
irmentruda pisze:Rozumiem, ze ksztaltujesz wykres i spread u swojego MM.Pablo90 pisze:Nie muszę wierzyć, ja to wiem i widzę, moje zlecenie idzie na rynek i może nawet mieć wpływ na kształtowanie spreadu i wykresu. Ale jak któś woli bonusy 30$ niż DMA to już jego sprawa.