Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Główny powód to czas związany z zawieraniem transakcji i realizacji zleceń.Nie mogę czekać nierzadko nawet do 30 sekund ,a pipsy uciekają.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

No Seneszal, ja ostatnio coś kuleję ale widać, że Ty zbierasz pipsy. Tak trzymać.
Grywasz coś na bardziej egzotycznych parach ?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Seneszal26 pisze:Nie mogę czekać nierzadko nawet do 30 sekund ,a pipsy uciekają.

do 30s to normalny czas realizacji zleceń, masz takie info w regulaminie, chociaż sam wiem, że to czasem wkurza, zawsze zostają oczekujące.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Ja tam mam konto w XTB i elegancko wchodzą zlecenia. Bardzo rzadko zdarza się czekać 30 s. Pzdr.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Jankes pisze:No Seneszal, ja ostatnio coś kuleję ale widać, że Ty zbierasz pipsy. Tak trzymać.
Grywasz coś na bardziej egzotycznych parach ?
Witam.No jak narazie dobra passa .Gram tylko na jednej parze eur/usd.Ostatnio kombinowałem jeszcze z gbp/jpy ale to nie dla mnie i dałem sobie spokój.

Riddle zgadza się ale dochodzi jeszcze częsty brak połączenia zwłaszcza w godzinach porannych a tego w regulaminie już nie ma.Likwidować konta u nich nie będę bo mam zamiar przetestować kilka strategii długotrminowych.Zobaczymy może to były tylko chwilowe niedogodności.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:Ja tam mam konto w XTB i elegancko wchodzą zlecenia. Bardzo rzadko zdarza się czekać 30 s. Pzdr.
Cześć.Tak w ogóle to jak idzie gra ?

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Seneszal26 pisze:Riddle zgadza się ale dochodzi jeszcze częsty brak połączenia zwłaszcza w godzinach porannych a tego w regulaminie już nie ma
ostatnio czytałem regulamin i co ciekawsze kawałki sobie skopiowałem
AM nie ponosi wobec
Klienta odpowiedzialności z tytułu opóźnień lub przerw w obsłudze albo transmisji, ani za
awarie w funkcjonowaniu Serwera MetaTrader 4 firmy AM, bez względu na ich przyczynę, z
uwzględnieniem między innymi opóźnień, przerw i awarii spowodowanych nieprawidłowym
funkcjonowaniem sprzętu komputerowego lub oprogramowania, działaniami rządu, giełdy
lub innych organów nadzorujących, działaniami wojennymi, aktami terroru lub
nieplanowanymi działaniami AM. Klient przyjmuje do wiadomości, że w użytkowaniu
Systemu MetaTrader 4 firmy AM mogą wystąpić opóźnienia lub przerwy spowodowane na
przykład świadomie przez AM w celu przeglądu technicznego Systemu MetaTrader 4.
Może często przeglądy techniczne robią żeby nam wszystko ładnie działało :mrgreen:
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Czytałem regulamin i jako ich klient przyjmuję do wiadomości ,że nie chcą brać odpowiedzialności za opóznienia ale utrudnia mi to prace więc trzeba reagować.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Cześć.Tak w ogóle to jak idzie gra ?
Gra idzie całkiem dobrze. Już nie dużo mi brakuje żeby odrobić stratę do początkowego depo. Od czasu do czasu zerkam sobie na Twoje wejścia i zaczynam pojmować Twój system, system który jest prosty i dosyć skuteczny. Patrząc na Twoją dyscyplinę odnośnie MM zaczynam opracowywać swoją strategię i co najważniejsze zaczynam przestrzegać reguł ustalonych przed wejściem na rynek.. Coraj mniej przywiązuje wagi do oscylatorów i wskaźników, skupiając się bardziej na samym wykresie, jak i wiadomościach płynących ze giełd europejskich i światowych. Zaczynam rozumieć że kurs Eur/Usd to nie tylko analiza techniczna ale szereg powiązanych ze sobą rzeczy.

To tak po krótce, co u mnie :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nie wiem co mnie podkusiło ale short :lol: +10p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ