Spokojnie i na stałym poziomie
- Seneszal26
- Pasjonat
No Seneszal, ja ostatnio coś kuleję ale widać, że Ty zbierasz pipsy. Tak trzymać.
Grywasz coś na bardziej egzotycznych parach ?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Seneszal26 pisze:Nie mogę czekać nierzadko nawet do 30 sekund ,a pipsy uciekają.
do 30s to normalny czas realizacji zleceń, masz takie info w regulaminie, chociaż sam wiem, że to czasem wkurza, zawsze zostają oczekujące.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
- Seneszal26
- Pasjonat
Witam.No jak narazie dobra passa .Gram tylko na jednej parze eur/usd.Ostatnio kombinowałem jeszcze z gbp/jpy ale to nie dla mnie i dałem sobie spokój.Jankes pisze:No Seneszal, ja ostatnio coś kuleję ale widać, że Ty zbierasz pipsy. Tak trzymać.
Riddle zgadza się ale dochodzi jeszcze częsty brak połączenia zwłaszcza w godzinach porannych a tego w regulaminie już nie ma.Likwidować konta u nich nie będę bo mam zamiar przetestować kilka strategii długotrminowych.Zobaczymy może to były tylko chwilowe niedogodności.Pozdrawiam
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
ostatnio czytałem regulamin i co ciekawsze kawałki sobie skopiowałemSeneszal26 pisze:Riddle zgadza się ale dochodzi jeszcze częsty brak połączenia zwłaszcza w godzinach porannych a tego w regulaminie już nie ma
Może często przeglądy techniczne robią żeby nam wszystko ładnie działałoAM nie ponosi wobec
Klienta odpowiedzialności z tytułu opóźnień lub przerw w obsłudze albo transmisji, ani za
awarie w funkcjonowaniu Serwera MetaTrader 4 firmy AM, bez względu na ich przyczynę, z
uwzględnieniem między innymi opóźnień, przerw i awarii spowodowanych nieprawidłowym
funkcjonowaniem sprzętu komputerowego lub oprogramowania, działaniami rządu, giełdy
lub innych organów nadzorujących, działaniami wojennymi, aktami terroru lub
nieplanowanymi działaniami AM. Klient przyjmuje do wiadomości, że w użytkowaniu
Systemu MetaTrader 4 firmy AM mogą wystąpić opóźnienia lub przerwy spowodowane na
przykład świadomie przez AM w celu przeglądu technicznego Systemu MetaTrader 4.

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
- Seneszal26
- Pasjonat
Gra idzie całkiem dobrze. Już nie dużo mi brakuje żeby odrobić stratę do początkowego depo. Od czasu do czasu zerkam sobie na Twoje wejścia i zaczynam pojmować Twój system, system który jest prosty i dosyć skuteczny. Patrząc na Twoją dyscyplinę odnośnie MM zaczynam opracowywać swoją strategię i co najważniejsze zaczynam przestrzegać reguł ustalonych przed wejściem na rynek.. Coraj mniej przywiązuje wagi do oscylatorów i wskaźników, skupiając się bardziej na samym wykresie, jak i wiadomościach płynących ze giełd europejskich i światowych. Zaczynam rozumieć że kurs Eur/Usd to nie tylko analiza techniczna ale szereg powiązanych ze sobą rzeczy.Cześć.Tak w ogóle to jak idzie gra ?
To tak po krótce, co u mnie

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat