SP500 Na spokojnie !
Re: SP500 Na spokojnie !
AYOR
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jedna strata na 67 pozycji? Nieźle 98,5% skuteczności. Gratuluję.
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
BTW
proszę czytaj z uwagą lub zakładaj okulary, wyraźnie widać "oferty otwarte (0) tu też widać czy są otwarte stratne pozycje Proszę dobrze by było byś nie pisał wymyślonych historii (nie sprawdzonych wiadomości).
EOT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Raz cię przypalałem na kłamstwie a zaufanie odbudować jest trudno, tutaj też mam pewne zastrzeżenia aczkolwiek nie mam jak sprawdzić bo uparcie nie chcesz podać linku do myfxbooka. Co innego jak ktoś się wymądrza a inna osoba mówi żeby zrobił nowego myfxbooka pokazał co potrafi przez x miesięcy i dał link. Sporo pracy, mało komu będzie się tyle chciało robić. Ty natomiast wszystko masz. Wystarczy kopiuj wklej, lub napisanie nazwy jaką masz na myfxbook. Skoro nie chcesz tego zrobić a to co prezentujesz wydaje się zbyt dobre aby było prawdziwe to zgodnie z zasadą pewnie prawdziwe nie jest.
Jakby trochę poanalizować to „przerwę” zrobiłeś akurat po tym jak rynki się zawaliły co pewnie oznacza uwalone depo bo grasz bez SL. A tak jak kolega wyżej wspomniał nie ma innej możliwości aby mieć winrate 99% jak gra bez SL. A jak kryzys zażegnano to powracasz z nowym depo
Jakby trochę poanalizować to „przerwę” zrobiłeś akurat po tym jak rynki się zawaliły co pewnie oznacza uwalone depo bo grasz bez SL. A tak jak kolega wyżej wspomniał nie ma innej możliwości aby mieć winrate 99% jak gra bez SL. A jak kryzys zażegnano to powracasz z nowym depo
Takie drobne kłamstewka, które często nazywamy "mijaniem się z prawdą" mają nam zapewnić lepsze samopoczucie i pomóc w unikaniu przyznania się do rzeczy, których się wstydzimy.
Ludzie kłamią przeciętnie dwa razy dziennie ! wygląda że wystarczy na dzisiaj, więcej to już przesada
CWOT . EOT
Ludzie kłamią przeciętnie dwa razy dziennie ! wygląda że wystarczy na dzisiaj, więcej to już przesada
CWOT . EOT
To może dopisać w regulaminie uczestnictwa na forum wymóg zamieszczania linku do FF lub Myfx? Śmiesznie by było ale zmniejszyła by się ilość użytkowników
Swing Trading in Two Sentences :
Ja osobiście - jeśli już chcę coś pokazać - to też wrzucam tylko screeny. Głównie z dwóch powodów:
- Nie chcę niczego podpinać pod swoje konto. Nie ufam takim narzędziom.
- Mało mnie obchodzi, czy ktoś wierzy, czy nie w moje wyniki. Jeśli chcę to wrzucam je głównie dla informacji o tym jak wygląda realne konto i wyniki. Inna sprawa, że ja nie mam 100% zysku w miesiąc, a raczej 30% w pół roku (a i to nie zysk ogólny, a jedynie na depozycie)
- Nie chcę niczego podpinać pod swoje konto. Nie ufam takim narzędziom.
- Mało mnie obchodzi, czy ktoś wierzy, czy nie w moje wyniki. Jeśli chcę to wrzucam je głównie dla informacji o tym jak wygląda realne konto i wyniki. Inna sprawa, że ja nie mam 100% zysku w miesiąc, a raczej 30% w pół roku (a i to nie zysk ogólny, a jedynie na depozycie)