Podsumowanie lipca
+566 pipsy
lipiec1.jpg
Jak widać dosyć duży spadek na początku zniwelował następne zyski. Oczywiście spadek z mojej winy, o czym pisałem wcześniej.
Kwotowo największe zyski przyniosły mi moje własne zagrania (przed wczoraj udało mi się wstrzelić w górkę na eur/usd i zaliczyłem niezłe pipsy), ale zagrania na tym koncie są podyktowane zagraniami innych dostawców (ja jedynie wybieram kiedy chce wejść w rynek, na przykład agoraFX zrobi sell eur/usd, ale ja po spojrzeniu na wykres postanowię nie kopiować jego zagrania, i wejdę kilka godzin później gdy on będzie na -100pipsach)
Drugi w kolejności jest nowy dostawca traderVic, niestety lubi mieć on dosyć duży DD. więc zysk był dosyć ryzykowny.
Największe straty przynieśli mi Profix oraz PootumVV, jednakże pootum odpowiada za jedynie -19 pipsów straty, aczkolwiek przez moje eksperymentowanie z ilościami lotów, strata pieniężna jest większa niż zyski innych dostawców.
EDIT właśnie przed chwilą AgoraFX zamkną dwie pozycję na +200pipsów i wysunął się na prowadzenie jeżeli chodzi o zyski w tym miesiącu
niestety przegapiłem moment w którym wygasło mi konto demo i niemogę już sprawdzić jak poradzili sobie moi dostawcy bez mojej ingerencji w ich strategię.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.