Skrypt pokazujący czas do końca świecy 5 minutowej

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Skrypt pokazujący czas do końca świecy 5 minutowej

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Mam wielka prośbę, czy ktoś z was dysponuje czymś takim. Być może stanie sie to elementem składowym strategii skalpującej opartej na M5. Z góry dziękuję za pomoc.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
buchal
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Skrypt pokazujący czas do końca świecy 5 minutowej

Nieprzeczytany post autor: buchal »

Candletime pokazuje czas do zamknięcia danej świecy.

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

BarTimer.mq4
Pokazuje czas do zakończenia świecy na danym TF - czyli będąc na m5 będzie pokazywał do m5, na H1 do zakończenia H1 itd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wiekie dzięki Akhh za pomoc. Tylko ja dziadek, nie wiem jak to teraz dodać do MT4 :D :D :D Otwiera mi to przy pomocy metaeditora, ale dalej to już nie wiem.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Adrianoforex pisze:Wiekie dzięki Akhh za pomoc. Tylko ja dziadek, nie wiem jak to teraz dodać do MT4 :D :D :D Otwiera mi to przy pomocy metaeditora, ale dalej to już nie wiem.
Nie otwieraj go, tylko wklej do :experts\indicators. Potem wrzuć go na wykres. I włala :)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

JAREK67 pisze:
Adrianoforex pisze:Wiekie dzięki Akhh za pomoc. Tylko ja dziadek, nie wiem jak to teraz dodać do MT4 :D :D :D Otwiera mi to przy pomocy metaeditora, ale dalej to już nie wiem.
Nie otwieraj go, tylko wklej do :experts\indicators. Potem wrzuć go na wykres. I włala :)

Hi hi dzięki za pomoc ale widocznie dla mnie to za trudne. Ale mam juz inny patent na to by widzieć ile zostało czasu. Bardziej staromodny. Tylko choinkę z łóżka zrobię. Ale płacę za łóżko to wymagam. I tak się ze mnie wszyscy leją. Jest taki dziadek, który twierdzi, że komputer mnie omamił i hipntyzuje mnie tymi kreskami. Ale jak opowiada o tym jak bimber robili za komuny to jest jazda i jeszcze MO ich obstawiało :mrgreen:

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Adrianoforex pisze:
JAREK67 pisze:

Hi hi dzięki za pomoc ale widocznie dla mnie to za trudne. Ale mam juz inny patent na to by widzieć ile zostało czasu. Bardziej staromodny. Tylko choinkę z łóżka zrobię. Ale płacę za łóżko to wymagam. I tak się ze mnie wszyscy leją. Jest taki dziadek, który twierdzi, że komputer mnie omamił i hipntyzuje mnie tymi kreskami. Ale jak opowiada o tym jak bimber robili za komuny to jest jazda i jeszcze MO ich obstawiało :mrgreen:
Adriano nie rób z siebie dyletanta bo ludzie przestaną ci pomagać.

Obrazek
хостинг картинок без регистрации

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Ale ja w tym zakresie jestem dyletantem i tego nie ukrywam. Wydaje mi się, że pomogła mi Pani pielęgniarka. jednak jak twierdzi dopiero to będzie działać jak ruszy sesja. :mrgreen: Ale mam już w MT4 i nawet jakiś skrót klawiszowy mi zrobiła.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Możesz także zainstalować jakiś przypominać - nie związany z mt4 - ale wtedy należałoby go zsynchronizować z czasem brokera - a to może być problem.

Najlepiej tak jak piszą koledzy.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ODPOWIEDZ