sciganij wskaznik odemnieiwan pisze:We wlasciwosciach moge zmienic tylko "period" z domyslnego 10 na 20, a gdzie zmienic odchylenie?Wa$$kII pisze:ustawienia kanału 20 barów 2,2 div
Skalpowanie - czyli szybko, trudno i bogato...
Skoro mowa o skalpowaniu to znalazłem to w sieci:
Nazywa się: EA Multi Lot Scalper
Wrzucam do potestowania na DEMO
Czekam na opinie, komentarze, propozycje.....
Może wymaga dopracowania, może zna ktoś lepszy system do skalpowania
Dopiero zaczynam to testować, więc ciężko jest mi coś więcej na temat tego powiedzieć.
Mam nadzieję, że temat trochę ruszy.
Pozdrawiam
Nazywa się: EA Multi Lot Scalper
Wrzucam do potestowania na DEMO
Czekam na opinie, komentarze, propozycje.....
Może wymaga dopracowania, może zna ktoś lepszy system do skalpowania
Dopiero zaczynam to testować, więc ciężko jest mi coś więcej na temat tego powiedzieć.
Mam nadzieję, że temat trochę ruszy.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
po wklepaniu ograniczen w SL i TP moge stwierdzic ze to EA ma duzy potencjał.... w przeciwienstwie do wielu EA z ktorymi mialem stycznosc to to EA z reguly "wie" kiedy zamknac stratna pozycje:] bo zdarzaja sie wpadki(bardzo straszne) ale tym pewnie zapobiegniemy i za pol roku bedziemy na Bahamach-lol nie wiedzialem ze jestem optymistą:]

tak pro pos zrodło EA jest dostepne do edycji

tak pro pos zrodło EA jest dostepne do edycji
no zajebiste ea,wyzerowalo konto
a tak wogole to ten watek dotyczy czegos innego...Baczniew nie zmienia to faktu ze ten watek dotyczy innego systemu,szkoda go poprostu zasmiecac

Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, 21:03 przez marcin26, łącznie zmieniany 1 raz.
kapital poczatkowy 25k usd
gdybys wylanczał strategie na pewien okres czasu i zamykal nawet przy -1k usd strat to zamiast 0 na koncu dobiłbys do hmm ponad 40k usd (T=30dni)wiec nie narzekaj:]
czy wie ktos jak do tego EA wstawic warunek ze przy stratach ktore podawalby uzytkownik dana pozycja byłaby zamykana? bo wtedy wykres wygladalby bardzo atrakcyjnie:] ahh trzeba wkoncu przestudiowac tego mql-a
gdybys wylanczał strategie na pewien okres czasu i zamykal nawet przy -1k usd strat to zamiast 0 na koncu dobiłbys do hmm ponad 40k usd (T=30dni)wiec nie narzekaj:]
czy wie ktos jak do tego EA wstawic warunek ze przy stratach ktore podawalby uzytkownik dana pozycja byłaby zamykana? bo wtedy wykres wygladalby bardzo atrakcyjnie:] ahh trzeba wkoncu przestudiowac tego mql-a
Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, 20:51 przez baczniew, łącznie zmieniany 2 razy.