Skalp oscylatorem na m5
Najlepiej sobie zerknij z rana na kalendarz: www.forexfactory.comvipovsky pisze:masz może informacje dotyczące danych macro. w jakich godzinych lepiej nie grać??
i będzie jasne. Nie codziennie są ważne dane.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- magictrader
- Pasjonat
nie ustawiam SL, po prostu czuję kiedy nadarza się odpowiedni moment wejscia, póki co się nie przejechałem, więc SL (póki co, i mam nadzieje na zawsze) uważam że jest idiotyczne. SL gram jedynie gdy pozycja już jest zyskowna. Jak na początku gry, gdy jeszcze nie miałem o niej pojęcia stosowałem SL, to tylko mi to straty przynosiło... bez sensu tracić kase na małych wachnięciach. no chyba że się poważnie mylę to sam zamykam transakcję...
- mysje_hood
- Gaduła
calkiem ciekawy sposob gry. badam go caly dzien i wszystkie transakcje na plus. jako sl moze byc moment ponownego przeciecia sie oscylatora. jeden warunek: nie mozna grac w okolicach publkacji danych bo to samobojstwo jest. sam oscylator sprawuje sie swietnie, chyba nie ma potrzeby dodawac innych wskaznikow i komplikowac tej jasnej i przejrzystej sprawy