Masakra .. tak ma być? To skutki tajemnic bankowych etc ?Tig3r pisze: Nie wiem jak na innych, ale na 3 na których byłem ani słowa.
Co jest dla nas ważne w temacie SDR ?
Masakra .. tak ma być? To skutki tajemnic bankowych etc ?Tig3r pisze: Nie wiem jak na innych, ale na 3 na których byłem ani słowa.
Spisek pewnie jest tylko ukrytyTig3r pisze:Nie doszukuj się od razu teorii spiskowych bo ich nie ma.
Czyli jak to stabilizuje i czy stabilizuje.SDR została utworzona w celu stabilizacji międzynarodowego systemu walutowego przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy w 1967 roku, używana jest od 1970. Od roku 1974, SDR jako pierwsza waluta na świecie została zdemonetyzowana (przestała mieć swój parytet w złocie).
dobre pytanie... nie byłem na żadnej uczelni ...Tig3r pisze:Co mają banki do uczelni?
Więc co mają uczelnie do banków... a raczej co mają uczelnie do rzeczywistości...Tig3r pisze:Nie wiem jak na innych, ale na 3 na których byłem ani słowa.
nie bedzie tylko jest.. chyba ze myslisz ze to moglby byc wyznacznik tej jedynej waluty..Mistrzu pisze:Co do SDR - jedno jest pewne - BEDZIE, to fakt.
ja raczej staram się popularyzować wiedzę o SDR i mam nadzieję że nikt inaczej tego nie odbieraMistrzu pisze:W jakim celu ktos rozpowszechnia te wszytskie "teorie" spiskowe o naglym koncu swiatowej ekonomii ??
hehe ReutersMistrzu pisze:Gdy znajdziemy odpowiedz na to pytanie, dowiemy sie ktos szerzy te informacje, a wtedy moze tez w jakim celu.