Ja uznałem ze już kończę i teraz siedzę i się wściekamShadi pisze:
nic tylko po sznurek i się wieszać:
http://i53.tinypic.com/2gxl6r4.gif
a mówiłem ciul zostawiam to i idęjednak zostałem

Ja uznałem ze już kończę i teraz siedzę i się wściekamShadi pisze:
nic tylko po sznurek i się wieszać:
http://i53.tinypic.com/2gxl6r4.gif
a mówiłem ciul zostawiam to i idęjednak zostałem
Ja też dlatego skalpujęseedraev pisze: Na moim podglądziewidać ze wszystkie świeczki ustawiane są w dół, ale na dłuższy termin to ja słaby jestem
![]()
dzieki za podpowiedzi wczesniej nie probowalem takiego sposobu gry, jeszcze nie wiem dokladnie kiedy "cos nie pasuje" niby powinien to sugerowac wyglad swieczki, ale Shadi ostatnio napisal ze juz sie nie sugeruje swieczkami, hmmm pewnie zalezy co kto woli, poczekamy zobaczymy, jak narazie mnie to wzieloseedraev pisze:Najważniejsze to tnij straty jak tylko coś nie pasuje, a jak wstrzelisz się w ruch to będziesz o tym wiedział od razuuzin2 pisze:mamy jakis tam rgr powinien dojsc do ostatniego lokalnego low, tez wzialem s na 3784, zaryzykuje i sprobuje zamknac na 3749
czytam Wasz watek od kilku dni i sam sprobowalem, i kilka zlecen weszlo ale tak jak ktos powiedzial dzis ed ladnie chodzi miedzy poziomami, zobaczymy jak bedzie dalejI jak dobrze dostosujesz MM to nie trzeba dużo pipsów
jak bym byl przed monitorem to na swoj gust wchodzilbym po zamkniieciu tego mlota, wyjscie byloby na 3767,Shadi pisze:L nie było do gryuzin2 pisze:wpadlo 32p
@k.... przegapilem Lteż na to patrzyłem. Za szybko wyszli w górę. często takie zagrania i sl dla mnie imho spadną
pytanie czy potem odbiją
Do czasu aż wczorajszy dzień każde CT Ci zniszczy. Co to znaczy młot,pin, buob, itp itd.. nie obchodzą mnie młoty i inne cuda wianki - to tylko graficzna reprezentacja tego co cena zrobiła w danej jednostce czasu - tutaj 1m.uzin2 pisze: ja widze to tak (przynajmniej narazie), jezeli dojezdza do jakiegos interesujacego miejsca to patrze na wyglad swieczki i wtedy decyduje czy wchodzic czy nie i ewentualnie w ktora strone, ale wiem ze to nie jest proste a dzis jest laskawy dzien