Scalping

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
seedraev
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seedraev »

Shadi pisze:
nic tylko po sznurek i się wieszać:

http://i53.tinypic.com/2gxl6r4.gif

a mówiłem ciul zostawiam to i idę :D jednak zostałem :D
Ja uznałem ze już kończę i teraz siedzę i się wściekam :)

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

seedraev pisze: Na moim podglądzie :) widać ze wszystkie świeczki ustawiane są w dół, ale na dłuższy termin to ja słaby jestem :)
Ja też dlatego skalpuję :) Co z tego że jestem w stanie przewidzieć dużego swinga jak nie przetrzymam pozycji :)

Mnie świeczki nie obchodzą. Mogą nawet skosem iść ważne aby były tam gdzie chcę. Sugerowałem się świeczkami często - przeszło mi - i bardzo dobrze.

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

wpadlo 32p

@k.... przegapilem L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

seedraev pisze: Ja uznałem ze już kończę i teraz siedzę i się wściekam :)
Ten poziom był z kliku powodów bardzo dobrym miejscem do S dlatego o nim napisałem. I godzinny i m15(brakło 3p) i nawet m1 pokazały wejście. Do tego celowy fake poprzedzony momo candle m5/m15.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

uzin2 pisze:wpadlo 32p

@k.... przegapilem L
L nie było do gry :) też na to patrzyłem. Za szybko wyszli w górę. często takie zagrania i sl dla mnie imho spadną :) pytanie czy potem odbiją :)

uzin2
Gaduła
Gaduła

seedraev pisze:
uzin2 pisze:mamy jakis tam rgr powinien dojsc do ostatniego lokalnego low, tez wzialem s na 3784, zaryzykuje i sprobuje zamknac na 3749

czytam Wasz watek od kilku dni i sam sprobowalem, i kilka zlecen weszlo ale tak jak ktos powiedzial dzis ed ladnie chodzi miedzy poziomami, zobaczymy jak bedzie dalej
Najważniejsze to tnij straty jak tylko coś nie pasuje, a jak wstrzelisz się w ruch to będziesz o tym wiedział od razu :) I jak dobrze dostosujesz MM to nie trzeba dużo pipsów :)
dzieki za podpowiedzi wczesniej nie probowalem takiego sposobu gry, jeszcze nie wiem dokladnie kiedy "cos nie pasuje" niby powinien to sugerowac wyglad swieczki, ale Shadi ostatnio napisal ze juz sie nie sugeruje swieczkami, hmmm pewnie zalezy co kto woli, poczekamy zobaczymy, jak narazie mnie to wzielo :) zobaczymy jak bedzie dalej

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

wychodzi S ale to już perwers :) Nie gram :)

uzin2
Gaduła
Gaduła

Shadi pisze:
uzin2 pisze:wpadlo 32p

@k.... przegapilem L
L nie było do gry :) też na to patrzyłem. Za szybko wyszli w górę. często takie zagrania i sl dla mnie imho spadną :) pytanie czy potem odbiją :)
jak bym byl przed monitorem to na swoj gust wchodzilbym po zamkniieciu tego mlota, wyjscie byloby na 3767,

ja widze to tak (przynajmniej narazie), jezeli dojezdza do jakiegos interesujacego miejsca to patrze na wyglad swieczki i wtedy decyduje czy wchodzic czy nie i ewentualnie w ktora strone, ale wiem ze to nie jest proste a dzis jest laskawy dzien

seedraev
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seedraev »

Właśnie miałem pisać ze szansa na S :D Ja trzyma się twardo i tylko obserwuje :)

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

uzin2 pisze: ja widze to tak (przynajmniej narazie), jezeli dojezdza do jakiegos interesujacego miejsca to patrze na wyglad swieczki i wtedy decyduje czy wchodzic czy nie i ewentualnie w ktora strone, ale wiem ze to nie jest proste a dzis jest laskawy dzien
Do czasu aż wczorajszy dzień każde CT Ci zniszczy. Co to znaczy młot,pin, buob, itp itd.. nie obchodzą mnie młoty i inne cuda wianki - to tylko graficzna reprezentacja tego co cena zrobiła w danej jednostce czasu - tutaj 1m.

http://i56.tinypic.com/eqa003.gif a S pobiegła ^^

ODPOWIEDZ