Saxo Bank
[quote="master_virus"]witam wszystkich
mam problem z platformom saxo. A dokładniej rzecz ujmując nie wyświetla mi wykresów, ciągle pisze łączenie. Wgrałem najnowszą jave - nic nie pomogło. Identyczna sprawa ma miejsce na tym samym sofcie saxo u polskich brokerów czyli IDM oraz TMS. Jeśli ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie będę wdzięczny jeśli sie nim podzieli.
Kiedyś miałem taki problem z platformą z IDMu. Przez dwa dni próbowaliśmy z technikiem z IDM to usunąć jednak pomogło dopiero przeinstalowanie platformy.
mam problem z platformom saxo. A dokładniej rzecz ujmując nie wyświetla mi wykresów, ciągle pisze łączenie. Wgrałem najnowszą jave - nic nie pomogło. Identyczna sprawa ma miejsce na tym samym sofcie saxo u polskich brokerów czyli IDM oraz TMS. Jeśli ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie będę wdzięczny jeśli sie nim podzieli.
Kiedyś miałem taki problem z platformą z IDMu. Przez dwa dni próbowaliśmy z technikiem z IDM to usunąć jednak pomogło dopiero przeinstalowanie platformy.
wszystko ladnie pieknie :D
nie mam u nich konta , ale dzieki manipulacjom , w ogole nie sprawdzaja sie ich prognozy wiec proponowalbym nie sugerowac sie nimi , ale moze to byc problem z ich analitykami , badz tez druga strona medalu , bardziej zalezy im na waszych stratach niz na zysku i dlatego od miesiaca czyli czasu w ktorym przegladam ich prognozy dziennie moze jedna jest zgodna
jednym slowem nie zrobili na mnie dobrego wrazenia , z reszta platforma transakcyjna rowniez jest taka sobie
w kazdym badz razie zycze powodzenia

jednym slowem nie zrobili na mnie dobrego wrazenia , z reszta platforma transakcyjna rowniez jest taka sobie
w kazdym badz razie zycze powodzenia

zawsze wydawalo mi sie ze p;atforma powinna pomagac w
zarabianiu , ale skoro tego nie robia oznacza to ze bardziej im zalezy na waszych stratach niz zyskow
po co w ogole prognozuja skoro 95 % jest na wyciagniecie SL
ale skoro nie ma problemow z wyplatami to moze sie pomylilem co do nich
milego dnia zycze
po co w ogole prognozuja skoro 95 % jest na wyciagniecie SL
ale skoro nie ma problemow z wyplatami to moze sie pomylilem co do nich
milego dnia zycze