Witam
Polecam szkolenie Jerzego Kozaka - "S/D Forex Trading".
Pozdrawiam,
Kieloo
S/D Forex Trading
Re: S/D Forex Trading
kieloo a mógłbyś może umotywować...
bo fajnie, że polecasz tylko nic z tego nie "płynie"
Pozdrawiam

Pozdrawiam

WitajCiekawy pisze:kieloo a mógłbyś może umotywować... bo fajnie, że polecasz tylko nic z tego nie "płynie"
Cóż mogę napisać więcej niż w ofercie S/D Forex Trading
Jerzy Kozak to wiarygodna osoba - jest gwarancja zwrotu i zachęcam do zapoznania się z ofertą.
Pozdrawiam,
Kieleloo
-
- Uczestnik
J Kozak to z pewnością wiarygodna osoba, ale widziałeś osobiście to szkolenie, czy polecasz je, sugerując się tematyką? jeżeli je widziałeś, to napisz proszę dwa - trzy zdania, co można w nim znaleźć i czy nie są to rzeczy powszechnie dostępne i wiadome. pzdr
Trochę odgrzeje temat.
Szkolenie widziałem, i jedynie komu można je polecić to ludziom szukających odpowiedzi jak porusza się rynek.
Jeśli tego nie wiesz- powiedziałbym że wręcz obowiązkowo do obejrzenia/ zapoznania się z tematyką S/D.
Bardziej dla nowych, bo oszczędzi lata zębnej nauki durnowatych systemów.... A ukierunkuje na najsłuszniejszy, moim zdaniem tor myślenia w forexie.
Autor ładnie zebrał informacje na temat S/D ale jeśli masz czas i zdolność analitycznego myślenia to samemu również się tego tematu nauczysz. Jednakże z doświadczenia wiem, że większość nowych nie pojmie informacji na forach bo nie są one w jednej całości jasno wyłożone. Autor tłumaczy to jak "chłop krowie na miedzy" czyli najprościej jak się da.
Podsumowując, Jeśli ktoś nie pojmuje tego co jest na forach napisane, to jest to szkolenie dla niego....
Jeżeli ktoś zna dobrze temat to niczego nowego się nie dowie.
Ja skorzystałem z gwarancji zwrotu pieniędzy, ponieważ mój stan wiedzy przewyższa tą w materiale.
Co do obsługi klienta, przez sprzedającego materiał... Pierwsza klasa, to mogę z czystym sumieniem polecić.
mam nadzieje, że komuś pomoże moja opinia
Pozdrawiam.
Szkolenie widziałem, i jedynie komu można je polecić to ludziom szukających odpowiedzi jak porusza się rynek.
Jeśli tego nie wiesz- powiedziałbym że wręcz obowiązkowo do obejrzenia/ zapoznania się z tematyką S/D.
Bardziej dla nowych, bo oszczędzi lata zębnej nauki durnowatych systemów.... A ukierunkuje na najsłuszniejszy, moim zdaniem tor myślenia w forexie.
Autor ładnie zebrał informacje na temat S/D ale jeśli masz czas i zdolność analitycznego myślenia to samemu również się tego tematu nauczysz. Jednakże z doświadczenia wiem, że większość nowych nie pojmie informacji na forach bo nie są one w jednej całości jasno wyłożone. Autor tłumaczy to jak "chłop krowie na miedzy" czyli najprościej jak się da.
Podsumowując, Jeśli ktoś nie pojmuje tego co jest na forach napisane, to jest to szkolenie dla niego....
Jeżeli ktoś zna dobrze temat to niczego nowego się nie dowie.
Ja skorzystałem z gwarancji zwrotu pieniędzy, ponieważ mój stan wiedzy przewyższa tą w materiale.
Co do obsługi klienta, przez sprzedającego materiał... Pierwsza klasa, to mogę z czystym sumieniem polecić.
mam nadzieje, że komuś pomoże moja opinia

Pozdrawiam.