RYSOWANIE W MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
greg12
Bywalec
Bywalec

RYSOWANIE W MT4

Nieprzeczytany post autor: greg12 »

Czy jest możliwość rysowania dowolnych linii ,kółek czy innych dowolnych kształtów z programu MT4 tak jak na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=89hmHzif ... re=related ? Nie chodzi mi o te kształty z programu takie jak horizontal line.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Zauważ że autor rysuje na jednej, stałej grafice celem opisania sytuacji. Osobiście sam szukałem takiej możliwości, ale nie znalazłem. Ewentualnie, każdy ze znaków w MT4 ma swój kod, podobnie jak w MS Word i za pomocą zmian tego kodu znaku można go zmieniać. Niestety, nie da to tego co chcemy.

Obrazek

greg12
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: greg12 »

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Faktycznie, to program. To trzeba napisać maila do Autora i zapytać ;)

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

tak pisać ani rysować takie kółka się nieda, natomiast tak jak 1:50 filmu (linię) da się, wystarczy w linii tendu odhaczyć parametr "promień"

Awatar użytkownika
psyduck
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: psyduck »

kris007 pisze:tak pisać ani rysować takie kółka się nieda, natomiast tak jak 1:50 filmu (linię) da się, wystarczy w linii tendu odhaczyć parametr "promień"
ototo... dzięki za pomoc - właśnie tego mi brakowało

RobsonFX
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: RYSOWANIE W MT4

Nieprzeczytany post autor: RobsonFX »

greg12 pisze:Czy jest możliwość rysowania dowolnych linii ,kółek czy innych dowolnych kształtów z programu MT4 tak jak na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=89hmHzif ... re=related ? Nie chodzi mi o te kształty z programu takie jak horizontal line.
Pozdrawiam
Zauważ że on, jak i w wielu filmach publikowanych na YT nikt nie rysuje w MT4.
Przykładowo NetViever w ktorym BossaFX albo GLobtrex prowadza webinary jest możliwość rysowania, zaznaczanie kwadratow, okregów. Kiedyś spotkałem podobny programik który robi zrzut aktywnego pulpitu i masz możliwość rysowania.
W programie Camtasia Studio takie opcje są dostepne i wiekszosc prezentacji jest w tm robiona.
1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.

ODPOWIEDZ