Cadermo pisze:A czemu nie wchodziłeś dziś podczas trendu wzrostowego ? Od 10:30 do 12 na Twoim wykresie.
dzis mnie akurat w domu nie było miedzy 10 a 14 ale i tak bym nie wszedł zobacz M5 i gdzie bylo RSI
To ja akurat wiem , problem w tym ze kiedys tak probowalem i nie ciekawie to wychodzi , czasem (tak jak pisales) dostajesz sygnal na longa a tu dalej leci w dol 50 pipsowCadermo pisze:Tu nie ma co tłumaczyć ,gra od bandy do bandy .rabit pisze:SLAW moglbys pokazac kilka wejsc z krotkim opisem ?
Masz w platformie wskaźnik RSI (Relative Streght index ) ,ustawiasz okres 14 i dajesz na M1.
no właśnie o to chodzi żeby straty ciąć szybciej,puki co gram manualnie tylko te wejścia gram pod wskaźnik RSICadermo pisze:Dlatego ja nie korzystam ze wskaźników. Wolę sam kreślićrabit pisze: To ja akurat wiem , problem w tym ze kiedys tak probowalem i nie ciekawie to wychodzi , czasem (tak jak pisales) dostajesz sygnal na longa a tu dalej leci w dol 50 pipsow Surprised
Goldfinger pisze:SLAW pisze:utrata szybko 1000zl z realnego konta będę grał wejścia tylko pod RSI
Sław domyślam się, że dźwignia 1:500?,
Jaki Broker XTB?
Ps Czy masz coś wspólnego z Użytkownikiem Slaw79? Pytam bo nie tylko nick macie podobny ale także styl grania.