Ty mi odpisujesz jak jakiś natrętny bąk.
Piszesz bzdurę, wjeżdżasz w OT i jeszcze usiłujesz mnie obrazić

Będę zobowiązana za brak odpowiedzi, bo pomijając treść, to jeszcze Twoja polszczyzna rani me oczy.
Pocieszne to forum się zrobiło

Michal_Szczecin pisze: ↑23 kwie 2024, 14:19I oczywiscie ze 90 % informacji to gówno i szum. Dorabianie teorii do faktów. Nawet oficjalne informacje są gówno warte na każdym instrumencie. Bezrobocie wzrasta ??? No to logika mówi że waluta powinna się osłabić. A ile razy jednak idzie do góry ???
Dane nie mają ŻADNEGO logicznego znaczenia z punktu widzenia merytoryki. Bo co ? Ktoś mi powie że tye i tyle zapasów ropy spowoduje ruch o 0.17% a jednak milion ropy w magazynie spowoduje 0.23% ??? To BZDURY - zapomnij o takim myśleniu
daytrading-piatek-10-05-2024-t33393-40.html tutaj trochę tłumaczę na ten tematGrzesiek.fx pisze: ↑06 maja 2024, 15:27
Drogi Michale!
W sumie to jestem Twoim fanem.![]()
Grywałem pod dane makro i w rezultacie miewałem skuteczność podobną do rzutu monetą. Otóż w danych nigdy nie wiesz czy sa już w cenach, czy może sa już zdyskontowane czy może jeszcze nie. Natomiast przy "odczytach nieoczekiwanych" trudno jest to złapać w dobrym momencie.
Obecnie koncentruję się na AT ale takiej jak to ja ją rozumiem.