K***a, litości. Nie ma to jak bezsensowny spam jednopostowca. Może jakiś ban?uzupatorek pisze:Jestem zmuszony potwierdzić słowa kolegi "kobas8" Cały ten robocik wydaje się być scamem najprościej mówiąc.Jedna wielka bujda na resorakach. Dziwnym jest to, że osiągał takie wielkie zyski na początku swego grania, a później mu sie odwidziało i czar +100 % prysł. Wiele strat. Czuć smród na odleglość. Astra i autor tej maszyny są albo w zmowie, albo mają jakąś z tego kasę. Przy takim systemie, dobrej kasie, hop -siup i za dwa lata jest się miliarderem. Tak więc nawet nie warto grać w totolotka. O forexie nie ma co gadać. Na forum jest masa guru sprzedających swoje wypociny i każdy z nich jest mądry. I też mają dobre serca, dzieląc się swoimi programami, właśnie często za kasę. Bo to niby złote grale. Ja temu badziewiu nie powierzę ani złamanego pensa.
Roboty Astry
chciałbym ;-)uzupatorek pisze:Astra i autor tej maszyny są albo w zmowie, albo mają jakąś z tego kasę
dokładnieYankee pisze:Nie ma tradera ktory zarabia w KAZDYCH warunkach rynkowych (no pewnie wyjatki sa i zaraz wyskocza z zakamarkow forum Cool )
Niby dlaczego inaczej mialoby byc z automatem???
teraz GAT ma owszem , trochę gorsze wyniki, ale nikt chyba nie liczył na zarobki rzędu 50% miesięcznie ;-)
trochę realizmu
swoją rolę ma też fakt, ze teraz działa nowa wersja GATa, która ma więcej zabezpieczeń i stąd mniej transakcji
"uzurpatorek"- napisałeś pierwszego posta na forum i już coś/kogoś krytykujesz- wstyd

Popieram Raidmana! Zamiast sie cieszyc, ze do dnia dzisiejszego system zrobil tyle kasy, to co? Starym zwyczajem narzekac! A co by by bylo, gdyby od samego poczatku sys dolowal? Widzialem (na jednym systemie - FDAX) 9 wtop pod rzad!!! , a system i tak nadrobil wszystko z nawiazka. Przyznam, ze osobiscie nie mial bym nerwow dalej grac. Jak cos funkcjonuje, to funkcjonuje do momentu, kiedy sie nie spieprzy
i tym optymistycznym akcentem zycze dobrej nocy!
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

A teraz czekam na swoja dzialke, zgodnie z umowa...astra pisze:chciałbym ;-)uzupatorek pisze:Astra i autor tej maszyny są albo w zmowie, albo mają jakąś z tego kasę
dokładnieYankee pisze:Nie ma tradera ktory zarabia w KAZDYCH warunkach rynkowych (no pewnie wyjatki sa i zaraz wyskocza z zakamarkow forum Cool )
Niby dlaczego inaczej mialoby byc z automatem???
teraz GAT ma owszem , trochę gorsze wyniki, ale nikt chyba nie liczył na zarobki rzędu 50% miesięcznie ;-)
trochę realizmu
swoją rolę ma też fakt, ze teraz działa nowa wersja GATa, która ma więcej zabezpieczeń i stąd mniej transakcji
"uzurpatorek"- napisałeś pierwszego posta na forum i już coś/kogoś krytykujesz- wstyd

Witam 
... nie ma chyba nic do komentowania...
Konto: Live
Broker: OANDA
dźwignia: 1:50
depo: $
Wynik od 1 września- początku testu: +180,91%
wrzesień: +78,63%
październik: + 52,54%
Wynik 18.11.2008: - 0,10%
Wynik listopad: + 4,98%
Lista transakcji z wtorku 18.11.2008

... nie ma chyba nic do komentowania...
Wynik od 1 września- początku testu: +180,91%
Wynik 18.11.2008: - 0,10%
Wynik listopad: + 4,98%
Lista transakcji z wtorku 18.11.2008
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja też zauważyłem, że listopad dla GATa jest mniej przyjazny. Transakcji jest dużo mniej, ale i tak na DEMO Alpari od 1 listopada sys zarobił 41.43%. Wynik cool, ale to demo: w realu nie byłoby tak słodko.
A uzurpatorkowi należy się tygodniowy ban: za bezczelność "pierszopostowca".
A uzurpatorkowi należy się tygodniowy ban: za bezczelność "pierszopostowca".
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Listopad to w ogóle jest jakiś taki ch.jowy za przeproszeniem. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
A bardziej konstruktywnie to powtórzę się, życzę każdemu systemowi żeby słaby miesiąc objawiał się zarobkiem 5%
A bardziej konstruktywnie to powtórzę się, życzę każdemu systemowi żeby słaby miesiąc objawiał się zarobkiem 5%

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Witam.
Niektórzy na forum są tak denni, że dna nie widać. Robot zarobił 5% i już jadą po Ghimlim i Astrze, że w chuja walą i kase tylko biorą, a sam robot to scam :
Są ludzie, którzy jak zarobią rocznie 20% to skaczą do nieba z radości, a tu tylko marne 5% w 20 dni
"Toż to szok, zostaliśmy oszukani bo miało być 100% w każdy miesiąć". Tok myślenia niektórych osób czasami powoduje u mnie chęć "dokonywania selekcji naturalnej". Tacy ludzie męczą się tylko w życiu.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Niektórzy na forum są tak denni, że dna nie widać. Robot zarobił 5% i już jadą po Ghimlim i Astrze, że w chuja walą i kase tylko biorą, a sam robot to scam :

Pozdrawiam
Karol Marchewka
@Marchew problemem wielu wypowiadajacych na tut. forum jest brak zrozumienia tego co czytaja. Ghimli kiedys napisal, ze jego strategia daje ok. 25% miesiecznie (jesli sie myle to poprawic), wiec do jasnej ciasnej sys jest grubo w przodzie!
Zaznaczam, ze nie jestem klientem ghimlego.
Pozdrawiam
PS. Ghimli, Astra bravo!!! trzymym kciuki.

Zaznaczam, ze nie jestem klientem ghimlego.
Pozdrawiam
PS. Ghimli, Astra bravo!!! trzymym kciuki.

Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

Witam 
Niektórzy marudzili...
Wczoraj GAT odrobił z nawiązką poprzednie straty i zarobił +1,53% i tym samy przekroczył miesięczny zarobek za listopad powyżej +6%
Wynik od 1 września- początku testu: +183,68%
Wynik 18.11.2008: + 1,53%
Wynik listopad: + 6,51% (poprzednio był błąd)
Lista transakcji ze środy 19.11.2008

Niektórzy marudzili...
Wczoraj GAT odrobił z nawiązką poprzednie straty i zarobił +1,53% i tym samy przekroczył miesięczny zarobek za listopad powyżej +6%

Wynik od 1 września- początku testu: +183,68%
Wynik 18.11.2008: + 1,53%
Wynik listopad: + 6,51% (poprzednio był błąd)
Lista transakcji ze środy 19.11.2008
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.