RoboForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Broker nie regulowany, siedziba pod adresem gdzie rejestruje się wirtualne firmy.
Zobacz sobie w google streetview ten domek, który tam stoi i zadaj sobie pytanie czy naprawdę chcesz wpłacić tam kasę ?
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: omet »

100usd można wpłacic dostaniesz 130$ . Dobry support mają na livechat. Dodatkowo dają bez depozytu 15$ wiec mozna dostac 145$ na wstępie. Grałem na demo tylko,wiec nie wiem jak jest z wypłatami.

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: omet »

Broker regulowany w nowej Zelandi ma przedstawicielstwa na Tajwanie , indonezji , malezji, Dubaju. Jak dla mnie broker ma ciekawe bonusy .Jak obróce nimi i wypłace to dam znać.Jak wszystko bedzie dobrze to bedzie mój ulubiony brok.

ForexowySzu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexowySzu »

Ten broker na oko jest ta samo warygodny jak reklamowany na tym forum u góry pod banerem plus 500 :lol: .
Kiedyś założyłem konto u jednego ruskiego brokera , więc załozyłem u nich konto podałem wszystkie swoje dane na ich stronie,ale jednak nie odwazyłem sie wpłacić kasy.
Po tygodniu dziwny telefon z rosji koleś gada po rosyjsku troche znam ale odpowiadałem mu po rosyjski i troche ang ,telefon był dziwny bo koleś próbował mnie jakby straszyć ze jak założyłem konto to musze teraz dokonac wpłaty,my mamy pana dane mówił,ja mówie no i co wam po nich ,to po co pan zakładał wpłać pan ,ja mu :do sbidanija i dup słuchawką.

Niewiele później miałem głuche telefony ale nie skojarzyłem z tym ,dzwoniłem do tepsy z wyjasnieniem jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się ze te telefony były z rosji,więcej wyjaśnień nie potrzebowałem :?

Zasadniczo nie polecam ruskich brokerów :?

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Czy ktoś gra u tego brokera ? Interesują mnie konta STP /ECN.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Cadermo pisze:Czy ktoś gra u tego brokera ? Interesują mnie konta STP /ECN.
Pozdrawiam
A po co Ci taki broker. Z ciekawości pytam, bo praktycznie wszystko dookoła jest lepsze i pewniejsze...
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

No właśnie przefiltrowałem kilkadziesiąt propozycji na zastąpienie mojego starego STP ,który zaczyna się sypać..i ten póki co wypada najlepiej. DLatego pytam ,czy rzeczywiście opinie są takie dobre :wink:

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

maniek pisze:Mialem zamiar u nich zacząc grac ale po przeczytaniu waszych komentarzy sie zastanawiam chociaz np. tutaj ludzie sobie go chwalą w miare: http://finay.pl/roboforex. Sam juz nie wiem...
Rozbawił mnie ten komentarz:
"Jeśli ktoś się waha polecam najpierw wypróbowac konto demo." :)

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Re: RoboForex

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

witam

Mam zamiar stracic u nich troche kasy , ....warto z nimi zaczynac , moze ma ktos jakies doswiadczenia , strona , waluta i obsługa jest po polsku , nie wiadomo czy kasa u nich chodzi w obie czy tylko w jedna strone .....

pozdrawiam

ODPOWIEDZ