Broker nie regulowany, siedziba pod adresem gdzie rejestruje się wirtualne firmy.
Zobacz sobie w google streetview ten domek, który tam stoi i zadaj sobie pytanie czy naprawdę chcesz wpłacić tam kasę ?
RoboForex
-
- Stały bywalec
Ten broker na oko jest ta samo warygodny jak reklamowany na tym forum u góry pod banerem plus 500
.
Kiedyś założyłem konto u jednego ruskiego brokera , więc załozyłem u nich konto podałem wszystkie swoje dane na ich stronie,ale jednak nie odwazyłem sie wpłacić kasy.
Po tygodniu dziwny telefon z rosji koleś gada po rosyjsku troche znam ale odpowiadałem mu po rosyjski i troche ang ,telefon był dziwny bo koleś próbował mnie jakby straszyć ze jak założyłem konto to musze teraz dokonac wpłaty,my mamy pana dane mówił,ja mówie no i co wam po nich ,to po co pan zakładał wpłać pan ,ja mu :do sbidanija i dup słuchawką.
Niewiele później miałem głuche telefony ale nie skojarzyłem z tym ,dzwoniłem do tepsy z wyjasnieniem jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się ze te telefony były z rosji,więcej wyjaśnień nie potrzebowałem
Zasadniczo nie polecam ruskich brokerów

Kiedyś założyłem konto u jednego ruskiego brokera , więc załozyłem u nich konto podałem wszystkie swoje dane na ich stronie,ale jednak nie odwazyłem sie wpłacić kasy.
Po tygodniu dziwny telefon z rosji koleś gada po rosyjsku troche znam ale odpowiadałem mu po rosyjski i troche ang ,telefon był dziwny bo koleś próbował mnie jakby straszyć ze jak założyłem konto to musze teraz dokonac wpłaty,my mamy pana dane mówił,ja mówie no i co wam po nich ,to po co pan zakładał wpłać pan ,ja mu :do sbidanija i dup słuchawką.
Niewiele później miałem głuche telefony ale nie skojarzyłem z tym ,dzwoniłem do tepsy z wyjasnieniem jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się ze te telefony były z rosji,więcej wyjaśnień nie potrzebowałem

Zasadniczo nie polecam ruskich brokerów

A po co Ci taki broker. Z ciekawości pytam, bo praktycznie wszystko dookoła jest lepsze i pewniejsze...Cadermo pisze:Czy ktoś gra u tego brokera ? Interesują mnie konta STP /ECN.
Pozdrawiam
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Rozbawił mnie ten komentarz:maniek pisze:Mialem zamiar u nich zacząc grac ale po przeczytaniu waszych komentarzy sie zastanawiam chociaz np. tutaj ludzie sobie go chwalą w miare: http://finay.pl/roboforex. Sam juz nie wiem...
"Jeśli ktoś się waha polecam najpierw wypróbowac konto demo."

Re: RoboForex
witam
Mam zamiar stracic u nich troche kasy , ....warto z nimi zaczynac , moze ma ktos jakies doswiadczenia , strona , waluta i obsługa jest po polsku , nie wiadomo czy kasa u nich chodzi w obie czy tylko w jedna strone .....
pozdrawiam
Mam zamiar stracic u nich troche kasy , ....warto z nimi zaczynac , moze ma ktos jakies doswiadczenia , strona , waluta i obsługa jest po polsku , nie wiadomo czy kasa u nich chodzi w obie czy tylko w jedna strone .....
pozdrawiam