No i porażka.. Odpuszczam grę do nowego roku. Póki co wystrzałowego sylwetra życzę wszystkim i oczwiście Szcześliwego Nowego Roku bogatego w nowe, pozytywne doświadczenia
Pozdrawiam Marcin.
Jestem ciekaw co spowodowało ten silny ruch w górę na EU? Może macie jakieś info na ten temat?
Zapomniełem zupełnie.. Coś o sprzedaży obligacji o 19.00 w USA mówili i chyba to spowodowało ten ruch przed chwilą..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Witam. Tak bacznie obserwuje poczynania Euro od wczoraj i dużo rzeczy zaczyna przemawiać na zamianę S-ek na L-ki:
1. FIBO 50.0 Na MN
2. Złamanie linii trendu na dziennym.
3. Układ świec na dziennym, a konkretnie to objęcie hossy (ładnie wygląda i w dobrym miejscu).
4. Jeszcze znajdą sie że dwie rzeczy dla potwierdzenia.
Póki co, obserwacja ale jeśli bym coś grał to raczej L-ki anizeli S-ki..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Zamknięty long na edku +67p.. Tak trejd rano strzeliłem bo mi się nudziło. Teraz przychodze a tu ładny wynik. Dobrze jest zakończyć rok takim trejdem, dobrze wróży ale konieć pisania, teraz czas na imprezowanie.. No to widzimy się za rok. Pozdrawiam.
Skuteczność systemu 68 % przy RR 1:2, 1:3.
Pipsów 799p. STAN KONTA +95 %
Co jest do poprawienia?
Napewno mogę poprawić skuteczność systemu.. Jak pisał Dargoth: skuteczność systemu jest ważniejsza od współczynnika RR.. Zgadzam się z tym w 100%.. Im wyższa skuteczność systemu tym mniej porażek (co oznacza lepsze samopoczucie, spokój psychiczny) oraz możliwość zagrania większym ryzykiem, np. 5-10 % na transakcję..