Reload by thefear

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Seneszal26 pisze:Thefear ładny wynik oby tak dalej :wink: pozdrawiam
A dzięki :) A jak tam u Ciebie? Coś Cię nie widać..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Narazie mam inne rzeczy na głowie ale o fx nie zapomniałem :) Obserwuje rynek ale nie handluje.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Czekamy na powrót starego wyjadacza :)

Ja też ostatnio nie bardzo mam czas ale myśle że po nowym roku dalej będe prowadził dziennik a póki co tak na szybko zagrana S

Cena 1.3182 0,2 lot
SL 30
TP zobaczymy

Mam dobry sygnał na S, tylko martwi mnie ten układ świec na dziennym.. ale zobaczymy..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Damian_GTK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian_GTK »

Jestem ciekaw co spowodowało ten silny ruch w górę na EU? Może macie jakieś info na ten temat?
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

No i porażka.. Odpuszczam grę do nowego roku. Póki co wystrzałowego sylwetra życzę wszystkim i oczwiście Szcześliwego Nowego Roku bogatego w nowe, pozytywne doświadczenia :)

Pozdrawiam Marcin.
Jestem ciekaw co spowodowało ten silny ruch w górę na EU? Może macie jakieś info na ten temat?

Zapomniełem zupełnie.. Coś o sprzedaży obligacji o 19.00 w USA mówili i chyba to spowodowało ten ruch przed chwilą..

Awatar użytkownika
Damian_GTK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian_GTK »

Takie pytanko jeszcze co do tych info o sprzedaży obligacji... skąd wziąłeś to info? tak szukam np na forexfactory i nie mogę znaleźć.
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Akurat oglądałem TVN CNBC :P

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Witam. Tak bacznie obserwuje poczynania Euro od wczoraj i dużo rzeczy zaczyna przemawiać na zamianę S-ek na L-ki:

1. FIBO 50.0 Na MN
2. Złamanie linii trendu na dziennym.
3. Układ świec na dziennym, a konkretnie to objęcie hossy (ładnie wygląda i w dobrym miejscu).
4. Jeszcze znajdą sie że dwie rzeczy dla potwierdzenia.

Póki co, obserwacja ale jeśli bym coś grał to raczej L-ki anizeli S-ki..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Zamknięty long na edku +67p.. Tak trejd rano strzeliłem bo mi się nudziło. Teraz przychodze a tu ładny wynik. Dobrze jest zakończyć rok takim trejdem, dobrze wróży ale konieć pisania, teraz czas na imprezowanie.. :D No to widzimy się za rok. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Podsumowanie Grudnia..

Gra tylko na parze eurodolara.

Skuteczność systemu 68 % przy RR 1:2, 1:3.
Pipsów 799p.
STAN KONTA +95 %

Co jest do poprawienia?
Napewno mogę poprawić skuteczność systemu.. Jak pisał Dargoth: skuteczność systemu jest ważniejsza od współczynnika RR.. Zgadzam się z tym w 100%.. Im wyższa skuteczność systemu tym mniej porażek (co oznacza lepsze samopoczucie, spokój psychiczny) oraz możliwość zagrania większym ryzykiem, np. 5-10 % na transakcję..

ODPOWIEDZ