Rejs.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Re: Rejs.

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

zakaven pisze:
04 lut 2020, 16:05
Oczywiście, przepraszam Ciebie..
Net jest specyficznym narzędziem komunikacji, więc uznajmy że to nieporozumienie :564: Trzy dni szorujesz pokład :568:

Rejs jest fajny, rozmawiajmy jak ludzie i będzie git. A nawet git-git-git cytując forumowego klasyka.

Moi drodzy, bardzo Wam wszystkim dziękuję, za to że tu razem sobie tu płyniemy i że jest jak jest.
Dziękuję za Waszą życzliwość, mądrość, dobre słowo, poczucie humoru, rady, cierpliwość i dystans.
Dziękuję!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Anomalia pisze:
04 lut 2020, 16:16
zakaven pisze:
Net jest specyficznym narzędziem komunikacji, więc uznajmy że to nieporozumienie :564: Trzy dni szorujesz pokład :568:

Rejs jest fajny, rozmawiajmy jak ludzie i będzie git. A nawet git-git-git cytując forumowego klasyka.

Moi drodzy, bardzo Wam wszystkim dziękuję, za to że tu razem sobie tu płyniemy i że jest jak jest.
Dziękuję za Waszą życzliwość, mądrość, dobre słowo, poczucie humoru, rady, cierpliwość i dystans.
Dziękuję!
z tym git to bym uważał , pamiętam w dawnych dobrych czasach odpowiadało się : :wink:
git, git jedną nogą w g...o , drugą w kit :!:
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Anomalia pisze:
04 lut 2020, 16:16
zakaven pisze:

Dziękuję!
Nie zamierzam szorować pokładu :D Wysiadam, choć nie, ja po prostu wyskakuję za burtę! Wszystkiego dobrego dla całej załogi. Ahoj przygodo :D

Awatar użytkownika
Šmiertelny_Nietrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Šmiertelny_Nietrader »

Bywają takie "Bliskie spotkania trzeciego stopnia"

Też oczywiście był to problem techniczny a nie wojna światowa, w poniedziałek wszystko wróciło do normy. :D :shock:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Jako, że nie jestem wielbicielem forów rodzaju wszelakiego to i wiedza moja w tym temacie wymaga uzupełnienia. Krótkie ostatnie pytanie, krótka odpowiedź:
Kto jest moderatorem tego wątku? Ufam, iż uzyskam odpowiedź :564:
Jeśli nie uzyskam odpowiedzi do końca dnia dzisiejszego, proszę moderatora o usunięcie wszystkich moich postów a nie jak na obecną chwilę tylko wybranych. :idea:

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

zakaven pisze:
05 lut 2020, 09:19
Jako, że nie jestem wielbicielem forów rodzaju wszelakiego to i wiedza moja w tym temacie wymaga uzupełnienia. Krótkie ostatnie pytanie, krótka odpowiedź:
Jeśli nie uzyskam odpowiedzi do końca dnia dzisiejszego, proszę moderatora o usunięcie wszystkich moich postów a nie jak na obecną chwilę tylko wybranych. :idea:
Nie ma czegoś takiego jak "moderator wątku": wątek moderuje któryś z moderatorów forum (czerwone słowa kryją link-odnośnik do listy moderatorów).

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Anomalia pisze:
05 lut 2020, 10:58
zakaven pisze:
05 lut 2020, 09:19
Nie ma czegoś takiego jak "moderator wątku": wątek moderuje któryś z moderatorów forum (czerwone słowa kryją link-odnośnik do listy moderatorów).
Jeśli wysiadasz - to wszystkiego dobrego w Twoich rejsach :564:

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Czas się rozprawić z głupotą, którą nawywijałam i którą obiecałam opisać bo zemściły się klasycznie popełniane błędy. Ekshibicjonistycznie będzie.
Mówiłam, że uczyłam się grać na daxie? Dax i dax i dax i różne sztuki na nim. Nie było mnie wówczas na forum, nigdzie mnie nie było w fx świecie i nie wiedziałam, że pewne rzeczy są "niemożliwe", dowiedziałam się tego dopiero tutaj. Potem poniosło mnie w kierunku walut, ale lubię daxa choć nie gram. I nie powinnam grać ani dotykać, bo lubię go za bardzo.

W tym roku zajęłam kilka pozycji (w dt) oraz kilka kilkudniowych. Jedna z nich jest klasycznym przykładem, jak nie wolno grać i ją chcę pokazać.
Na załączonym obrazku jest to long z poziomu 13204. Cóż w niej szczególnego, zarabia więc ok? Nic z tego :roll:
cdn
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Tak, wysiadam i trudno mi uwierzyć, że ktoś inny niż autor/założyciel moderuje wątek, ale tak jak powiedziałem zaczekam do końca dnia. Dzisiaj przejrzałem wątek, nie ma w nim kilku moich wczorajszych postów, są te które kierunkują czytelnika, oczywiście nie tam gdzie autor tych postów zamierzał. Pozdrawiam, nauczyłaś mnie że zastanowię się 4 razy zanim wsiądę, do tej pory zastanawiałem się 2 razy. Wszystkiego dobrego :564: .

Dtrad5558R
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dtrad5558R »

Tak widzę ,że poszli na Lancz, i poczekają do 13 -ej

ODPOWIEDZ