Piszesz to w tonie, jak byś grała na tajnym walorze dostępnym tylko dla wybranych, gdzie dzienna zmienność na dźwigni 1/1 to przynajmniej 5%Anomalia pisze: 03 lis 2019, 17:32 Bardzo duży natłok pilnych tematów generuje we mnie Twój wpis, cajto![]()
I nie wiem, od czego zacząć. Bo od samego początku unikam tematu na czym i jak gram bo moje poczucie odpowiedzialności na to nie pozwala. Tak, wiem jak to idiotycznie brzmi ale wiem też, że oprócz osób zdających sobie sprawę z tego, jak można się skrzywdzić na forexie zaglądają tu też osoby które wyprą ze świadomości ryzyko widząc tylko "pewny" zysk (co pisze w tym momencie z ironią i sarkazmem oczywiście).

Niepotrzebnie bierzesz na barki odpowiedzialność za innych - kto mądry, ten zrozumie, kto głupi, temu nauki nie odbieraj.
Każdy z nas był kiedyś takim głupcem.
Na razie, jak dla mnie, wszystko co w poprzednim poście zawarłaś określiłbym zdaniem: "czemu nie grać na egzotykach", tym bardziej jestem ciekaw powodów "za".Anomalia pisze: 03 lis 2019, 17:32 Z tych wszystkich względów mam duże opory aby mówić o tym, dlaczego egzotyki.
Choć zdaję sobie sprawę, że odpowiedź może być stricte w stylu kobiecym, co dla nas mężczyzn, typów o dość prostych konstrukcjach, może być zbyt dużą abstrakcją do ogarnięcia

Wiem, że się o to nie obrazisz (powyższe), ale mam coraz większe przeświadczenie, że twoje powody znacznie odbiegają od racjonalnego mędrca szkiełka i oka...