Sugerujesz, że co złowię to zjadam?

Sugerujesz, że co złowię to zjadam?
Co mam zjadać jak nie łowię?
raposo pisze: ↑22 cze 2020, 09:51Panie, panowie.
...
4) na forum obowiązuje kultura osobista, wzajemny szacunek oraz brak przekleństw. Jak komuś nerwy puszczają, to forex też nie dla niego więc i forum może zmienić...Jednocześnie najlepszym wyjściem, aby nie eskalować bezsensownych konfliktów i nie wchodzić w utarczki słowne jest... brak reakcji na zaczepki. Aby nie szczypało w oczy dobrą opcją jest włączenie ignorowania danego użytkownika
wchodzimy w jego profil
Dodaj do wrogów. Troll niekarmiony szybko sam zdycha z głodu.
...
Zdania nie zmieniłem. Nadal tak uważam. I nie tylko ja co moge pokazac na różnych forachAnomalia pisze: ↑22 cze 2020, 21:04Mam, Tolmon_Nika (?), szwagier (?) lub ktoś i wieeelka ryba![]()
wielka ryba
Kilka postów wyżej jest ryba w zlewie, wieelka!
Wielka, jak wielka. W USA takie to małe są, ten sam gatunek, i wędkarze je raczej wyrzucają spowrotem do oceanu, bo to taki bardziej pospolity gatunek i lubi mieć robale.Anomalia pisze: ↑22 cze 2020, 21:04Mam, Tolmon_Nika (?), szwagier (?) lub ktoś i wieeelka ryba![]()
wielka ryba
w USA wszystko większe - wiadomo, hamerykańskie, zagramaniczneninjaproject pisze: ↑22 cze 2020, 21:14Wielka, jak wielka. W USA takie to małe są, ten sam gatunek, i wędkarze je raczej wyrzucają spowrotem do oceanu, bo to taki bardziej pospolity gatunek i lubi mieć robale.Anomalia pisze: ↑22 cze 2020, 21:04Mam, Tolmon_Nika (?), szwagier (?) lub ktoś i wieeelka ryba![]()
wielka ryba