Zaglądam, nie gadam - ale ciepłe myśli ślę! Nasz statek przechodzi gruntowny remont, ja przechodzę gruntowny remont - wszystko jest jak powinno być!
Tolmon_Nika: święte słowa - w życiu chodzi o normalność. Tylko czemu tak ciężko ją utrzymać

Wychodzę z założenia że:Anomalia pisze: ↑16 cze 2020, 10:55Cześć moi drodzy współrejsowicze!
Zaglądam, nie gadam - ale ciepłe myśli ślę! Nasz statek przechodzi gruntowny remont, ja przechodzę gruntowny remont - wszystko jest jak powinno być!
Tolmon_Nika: święte słowa - w życiu chodzi o normalność. Tylko czemu tak ciężko ją utrzymać![]()
Większość ludzi czuje się lepiej ze starymi problemami niż z nowymi , tak jak - stojąca woda jest mętna i brudna,ninjaproject pisze: ↑16 cze 2020, 11:37Normalnością w tym świecie jest zmienność - tak samo, jak i na rynkach.
Stagnacja prowadzi do depresji.
Się remontuję! Raz na jakiś czas, wiadomo, trzeba pewne rzeczy załatwić, różowe tipsy np. przykleić, botoks, trwała ądulacja itepe. Taki tam, remoncikTolmon_Nika pisze: ↑16 cze 2020, 11:33Wychodzę z założenia że:Anomalia pisze: ↑16 cze 2020, 10:55Cześć moi drodzy współrejsowicze!
Tolmon_Nika: święte słowa - w życiu chodzi o normalność. Tylko czemu tak ciężko ją utrzymać![]()
- życie jest takie jakbyś zamówił taxi - czy jedziesz , czy po drodze zrobisz postój ...licznik i tak bije![]()
i właśnie dlatego się zastanawiałem czy Pani K.apitan gdzieś "zacumowała"czy się kisi w "doku remontowym"
![]()
życzę zdrowia![]()
Na początku był chaos. I Bóg powiedział: „Niech stanie się światłość”.ninjaproject pisze: ↑17 cze 2020, 16:46Podobno kobieta to płeć piękna...
Po co się jeszcze maluje i ozdabia?
Coś w tej układance nie pasuje...
A chaos to skąd był?Andreasgp pisze: ↑17 cze 2020, 17:03Na początku był chaos. I Bóg powiedział: „Niech stanie się światłość”.ninjaproject pisze: ↑17 cze 2020, 16:46Podobno kobieta to płeć piękna...
Po co się jeszcze maluje i ozdabia?
Coś w tej układance nie pasuje...
I stała się jasność, w dalszym ciągu nic nie było , ale znacznie lepiej mogłeś to zobaczyć.![]()
![]()
![]()
A w jaki sposób jakaś fikcyjna istota wyjęta z ludzkiej (chciałem napisać "wyobraźni", ale szczerze to nie wiem z czego, raczej z braku wyobraźni), mogłaby mieć wpływ na cokolwiek? Czy wróżki z bajki mają jakiś wpływ na rzeczywistość?