Najlepszego.. i kolejnych 40 na rynku. I oby na plusie

To ja już dzisiaj przekazuję prezent. Kazałaś kupić cukier. Kupiono i przefermentowano. Możesz robić księżycówkę.Anomalia pisze: ↑27 maja 2020, 12:25Uprzejmie informuję PT. współrejsowiczów, że w najbliższą niedzielę minie 4 rocznica mojej rejestracji na tym forum. Rejestracji, bo jako czytacz jestem tu dłużej (chyba). Kupa czasu, doświadczeń, zaskoczeń, zetknięcia się ze światem, jakiego nie znam. Zwątpień i utwierdzania się w swojej anomaliowości. Czas upadłych autorytetów, rozczarowania. Radości i śmiechu i nadziei.
Coś na sentymenty mnie wzięło![]()
Kwiaty, czekoladki oraz romantyczne śpiewy rocznicowo-okolicznościowe pod moim balkonem mile widziane![]()
Wszystkiego dobrego, współrejsowicze, powodzenia w walce z tym fx naszymI z wszystkim
![]()
![]()
To stat miesięcznyTolmon_Nika pisze: ↑31 maja 2020, 10:19Taki łobuziak potrafi zmienić wynik miesiąca![]()
![]()
gatos fx.PNG
maj-C3.PNG
Spokojnych i słonecznych wakacji![]()
N/P myślę że o to chodziło
Darek jednak preferuję (i wolę) pływaćninjaproject pisze: ↑02 cze 2020, 10:27Raczej chodziło o wykres equity, czego MT4 nie dostarcza.
Czyli, jakie faktyczne obsuwy występowały w trakcie, gdy pozycje pływały.
Szczęściarz!Tolmon_Nika pisze: ↑02 cze 2020, 14:27Darek jednak preferuję (i wolę) pływaćninjaproject pisze: ↑02 cze 2020, 10:27Raczej chodziło o wykres equity, czego MT4 nie dostarcza.
Czyli, jakie faktyczne obsuwy występowały w trakcie, gdy pozycje pływały.małym kutrem na rybki ze szwagrem .
![]()