Generalnie jeszcze ta mała LT może zaszkodzić.
Za 2 minuty jakieś ważne dane z USA, więc na wszelki wypadek zabezpieczyłem się już, ale dalej myślę że już jest góra.
Ryzyko 0%

Ale dlaczego mnie gubiąhighend pisze:MPapież - średnie Ci pomagają, a jednocześnie Cię gubią.
Poza tym sam edek (wywijanie góra/dół mimo, że kierunek np. góra)..... tu trzeba być hardkorem
W sumie po wczorajszym fail'u z tym wybiciem po południu myślałem o tym.silverarrow pisze:Wiesz tak jak patrze to idzie Ci coraz lepiej ale na następny tydzień powinieneś popracować na odpuszczaniem, mam tu na myśli że mam zrobioną normę tygodniową i zajmuje się innymi rzeczami, nie samym zarabianiem człowiek żyje
Ale kiedy mnie ostatnio poniosła ta fantazja ?ZielonaMgielka pisze:Mpapiez. Czesto masz swietny plan a pozniej ponosi Cie ulanska fantazja
Jak to jest ?
wiele razy pisałem, że ochrona kapitału to podstawa, a zarabianie jest dodatkiem do całości zabawy na ekgMpapiez pisze: ... Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że ja się w tym tygodniu w ogóle nie skupiałem na zarobianiu, tylko kompletnie na ochronie kapitału. I to właśnie się udało mistrzowsko, bo DD wynosi 6,10%...
Nie powiem - jestem bardzo zadowolony z tych rezultatów.
W przyszłym tygodniu bym chciał chociaż połowe z tego wykręcić i DD trzymać na podobnym poziomie.