Rebbelion Multi Indicator - Journal
- ForexMaker
- Stały bywalec
- ForexMaker
- Stały bywalec
- Mariusz M.
- Gaduła
Jestem po pierwszym dniu testów.
Dzisiaj naprawdę podchodziłem do Forexu z doskoku nie miałem za bardzo czasu na siedzenie przed komputerem i analizowanie, zaufałem systemowi który kupiłem wczoraj.
Od razu podkreślam... nie robię reklamy itp, nie znam Pana który tym handluje.
Jestem amatorem w sprawach forexu i mało wiem...ale:
Konto demo : depo 500$
Najpierw przez pomyłkę otworzyłem pozycję długą i to na innej parze niż zamierzałem i od razu 12$ w plecy gdyż nie czekałem na rozwój wydarzeń tylko zamknąłem od razu pozycję.
Potem 3 szybkie sygnały..i odrobiłem 4-ro krotnie stratę.
I znowu mój błąd tak jak w pierwszym wypadku...pospiech i brak czasu pokazuję wyniki, szybkie zamknięcie pozycji i kolejne 4$ w plecy.
Kolejne dwa sygnały z systemu i odrobienie strat x5.
Kolejny sygnał albo żle odczytałem albo za nisko ustawiłem SL i pozycja zamknęła się na -12$ ... trudno.
Kolejne dwa sygnały i odrobienie strat x2.
Podsumowując :
Nie licząc tych moich dwóch pomyłek system wygenerował mi 8 sygnałów z czego tylko jeden wyszedł na minus.
Dzień rozpocząłem od 500$
zakończyłem na 584.12$.
Sorry że piszę w sumach..jakoś nie umiem tych pipsów przeliczać
nie których z was to zrazi i nazwie mnie amatorem itp..no cóż nie ukrywam że nim jestem i się nie znam za bardzo ale myślę że z czasem się tego nauczę.
Jeszcze raz podkreślam..nie reklamuję systemu po prostu piszę bo jest taki wątek a ja wczoraj kupiłem ten system- jeśli można to nazwać systemem.
Dzisiaj naprawdę podchodziłem do Forexu z doskoku nie miałem za bardzo czasu na siedzenie przed komputerem i analizowanie, zaufałem systemowi który kupiłem wczoraj.
Od razu podkreślam... nie robię reklamy itp, nie znam Pana który tym handluje.
Jestem amatorem w sprawach forexu i mało wiem...ale:
Konto demo : depo 500$
Najpierw przez pomyłkę otworzyłem pozycję długą i to na innej parze niż zamierzałem i od razu 12$ w plecy gdyż nie czekałem na rozwój wydarzeń tylko zamknąłem od razu pozycję.
Potem 3 szybkie sygnały..i odrobiłem 4-ro krotnie stratę.
I znowu mój błąd tak jak w pierwszym wypadku...pospiech i brak czasu pokazuję wyniki, szybkie zamknięcie pozycji i kolejne 4$ w plecy.
Kolejne dwa sygnały z systemu i odrobienie strat x5.
Kolejny sygnał albo żle odczytałem albo za nisko ustawiłem SL i pozycja zamknęła się na -12$ ... trudno.
Kolejne dwa sygnały i odrobienie strat x2.
Podsumowując :
Nie licząc tych moich dwóch pomyłek system wygenerował mi 8 sygnałów z czego tylko jeden wyszedł na minus.
Dzień rozpocząłem od 500$
zakończyłem na 584.12$.
Sorry że piszę w sumach..jakoś nie umiem tych pipsów przeliczać

Jeszcze raz podkreślam..nie reklamuję systemu po prostu piszę bo jest taki wątek a ja wczoraj kupiłem ten system- jeśli można to nazwać systemem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.