nie.. w sensie ze on mnie meczy..matka pisze:A może używasz matlaba? Wink
I jedno i drugie.. bo to jednak wysilek..LowcaG pisze:Jakie jest właściwie pytanie? chodzi o aspekt psychologiczny czy techniczny?
matka mówi że dał rady.. motywuje hehe.. ale co to tam ticki i mt4..reptile pisze:Ok pytanie praktyczne o ilość przetwarzanych danych.. czy któryś z szanownych panów podpadających pod temat natrafił już na problem zbyt dużej ilość danych zmiennych.. choć mimo wszystko ilość wydawała się konieczna..ale pojawiły się ograniczenia..typu software,hardware.. co wówczas uczynił.. tak pytam o fakty z życia wzięte nie teoretyzując co można by lub należało.
green7 kiedys zaczal z tickami HQ bylo n danych w GB ale rabnal tym.. zdemotywowal reptajla

zmeczyłem to.. wnioski spoko..
No powiedzmy DOM z jakiegos TRUE ECN - dane + inne danematka pisze:Ale co Ty chcesz tak naprawdę liczyć?
Jak slysze mt4 i dll to mnie skreca

Chodzi ogolnie o tego typu prace.. nastawienie.Chce sie wam/nie chce?

Gdzie rznie sie tony danych na sposobow realnie nie wiedzac co.. bo dopiero uczac sie na wynikach. mozna ew.. dumac nad pomyslami..i jak zwykle bywa przypadkiem sie cos odkrywa. a czasem nic. Jak znam akurat LowceG to on pierwszy spyta co z tego bedzie.. ?No i realnie nikt nie placi za badania,jest to inwestycja wlasna..
Pytanie kolejne.To na ile inwestujecie w tego typu sprawy,analizy?Czy w ogóle..
To jest jakby dopytywanie o potencjał QA/T i ew zadowolnie z włożonej pracy i starań..
Chyba zaczyna sie mi nowy cykl trudnych pytan

Cicho sie ludze,ze ktos sie wystawi i cos skrobnie ku pokrzepieniu