Witam jakiś miesiąc temu zainteresowałem się inwestowaniem na rynku forex. Szukałem brokera który daje bonusy bez depozytu tak założyłem konto na plus500 ale tam moja przygoda potrwała zaledwie kilka dni. Nastepnie założyłem sobie konto na markets.com gdzie dostałem bonusowo 25$, w niecałe 3 tygodnie z 100 zł udało mi się wypracować zysk rzędu 3tys zł, co moim zdaniem dla kogoś kto nie ma zielonego pojęci o inwestowaniu to chyba duży sukces. I teraz sedno sprawy która mnie nurtuje, wypłata środków z tego brokera, według regulaminu oczywiście można ale najpierw trzeba dokonać wpłaty 400zł. Rozmawiałem z supportem i twierdzą, że jak wpłacę depozyt to będę mógł wypłacić wszystkie wypracowane środki. Trochę się obawiam ponieważ krąży wiele złych opinii o nich. Czy ktoś już przerabiał podobny temat? Jak to wygląda w rzeczywistości? Bo to co mówi support czasem dalece ma się od rzeczywistości.
pzdr
Adway
Pytanie broker, wyplata
Re: Pytanie broker, wyplata
Może pojawi się na forum ktoś, kto to przetestował i się wypowie ale fakt faktem, że Markets.com nie ma zbyt wielu pochlebnych opinii. Niekonkurencyjne warunki handlu, pracownicy nagabujący na jakieś "super okazje inwestycyjne" i parę głośniejszych konfliktów z klientami. Jak dla mnie, co by broker nie powiedział - ryzyk, fizyk. Do stracenia masz 400 zł, do zarobienia 3000 zł. Teoretycznie warto spróbować ale poprosiłbym ich o e-mail z potwierdzeniem tego jak to będzie wyglądać - na wszelki wypadek
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu