purple
Chyba wcześniej mogłeś to zamknąć: 3 punkt na odbicie czyli idealnie tak jak wszedłeś. Potem nie zrobili nowej górki i wrócili do LT (gdyby nie s/r który narysowałeś ja bym tam szukał S) lekko ją naruszając i póżniej jak było UP ale znowu powrót do LT i tym razem przebili ją wyraźnie to już był ostatni moment na ucieczkę i zamknięcie na zero. Po przebiciu s/r był już sygnał na S.
I w załączniku kilka złapanych pipsów na odbicie którego staram się unikać: cena dotarła do s/r i wróciła do wyższego s/r (wykorzystałem tą świeczkę do narysowania LT) ale ponownie przetestowała ostatni dołek - bez powodzenia. W 3 punkcie z LT było akurat przecięcie z s/r i chwilę zastanawiałem się nad L (zaznaczone na screenie) ale że ogólnie widzę S i był to 3 punkt to tylko obserwowałem. Cena ładnie doszła do s/r więc postanowiłem zagrać na odbicie ale za połowe stawki. Zamknąłem jak zatrzymali się na wcześniejszym s/r chociaż początkowo myślałem że ten poziom nie będzie już istotny i szybko wrócą do LT ale tak stało się po tym jak wyszedłem z rynku.
No ale proste kilka pipsów zgarnięte.
I w załączniku kilka złapanych pipsów na odbicie którego staram się unikać: cena dotarła do s/r i wróciła do wyższego s/r (wykorzystałem tą świeczkę do narysowania LT) ale ponownie przetestowała ostatni dołek - bez powodzenia. W 3 punkcie z LT było akurat przecięcie z s/r i chwilę zastanawiałem się nad L (zaznaczone na screenie) ale że ogólnie widzę S i był to 3 punkt to tylko obserwowałem. Cena ładnie doszła do s/r więc postanowiłem zagrać na odbicie ale za połowe stawki. Zamknąłem jak zatrzymali się na wcześniejszym s/r chociaż początkowo myślałem że ten poziom nie będzie już istotny i szybko wrócą do LT ale tak stało się po tym jak wyszedłem z rynku.
No ale proste kilka pipsów zgarnięte.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat
14. spanikowałem
i zamknąłem, a było by dobrze. eh musze grać na pewniaka, anie wydygany
15. hehe znowu to samo, źłe S/R wyznaczyłem i zawczesnie wszedłem
:D. Dobrze, ze widze co źle zrobiłem, zamiast sie wkurzać niewiadomo oco 

15. hehe znowu to samo, źłe S/R wyznaczyłem i zawczesnie wszedłem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.
- siersciuch
- Pasjonat
- siersciuch
- Pasjonat