Cblondyn pisze: ↑08 maja 2023, 10:29Ja się nie bawię w głupie zagadki - to ty się w nie bawisz, zauważ!ninjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 10:25Nie rozśmieszaj mnie bo oglądałem to przez 2 tygodnie i wiem doskonale jak to wyglądało. Zwykła zagadka jak to zrobić z kostką jest dla ciebie nie lada problemem
I powiem więcej. Wręcz byłem pewien, że kostka będzie stanowić dla ciebie trudną zagadke![]()
Do dwóch opcji, Buy, lub Sell nie potrzeba sześciu boków, więc idiotyzmem jest rzucać kostką sześcioboczną.
Moneta ma dwa lica i jest właściwym narzędziem w takim wypadku.
Psycholog na giełdzie
- ninjaproject
- Maniak
Re: Psycholog na giełdzie
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Równie dobrze mozna rzucać kostką. Ale trzeba miec chociaz elementarne pojęcie o matematyce by to wiedzieć

To wyjasnie jak zastąpić monete kostką. Wystarczy stworzyć dwa zbiory wyników. Jak w monecie. Jeden zbiór to parzysta liczba oczek a drugi to nieparzysta oczek. I mam nadzieje, że i idiota zrozumie, że wypadniecie liczby oczek na ściance kostki nieparzysta lub parzysta stanowi szanse jak 50/50. Dokładnie jak w monecie. Ale można te zbiory sobie ustalić jeszcze inaczej. Np. 1-3 oczek lub 4-6.

- ninjaproject
- Maniak
Brawo TY!Cblondyn pisze: ↑08 maja 2023, 11:11To wyjasnie jak zastąpić monete kostką. Wystarczy stworzyć dwa zbiory wyników. Jak w monecie. Jeden zbiór to parzysta liczba oczek a drugi to nieparzysta oczek. I mam nadzieje, że i idiota zrozumie, że wypadniecie liczby oczek na ściance kostki nieparzysta lub parzysta stanowi szanse jak 50/50. Dokładnie jak w monecie. Ale można te zbiory sobie ustalić jeszcze inaczej. Np. 1-3 oczek lub 4-6.
![]()

- ninjaproject
- Maniak
Ile ty masz lat?
Dopiero skończyłeś przedszkole i Amerykę odkrywasz?
Rachunek prawdopodobieństwa nie jest w przedszkolu ale w szkole średniej. I nie ja to odkryłem ale sie nauczyłem. Co widać. Ale nie każdy o tym wie. Szczególnie ci co do tej średniej nie chodzilininjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 11:19
Ile ty masz lat?
Dopiero skończyłeś przedszkole i Amerykę odkrywasz?

- ninjaproject
- Maniak
Ja z RP miałem 5, bo 6-tek wtedy nie było.Cblondyn pisze: ↑08 maja 2023, 11:22Rachunek prawdopodobieństwa nie jest w przedszkolu ale w szkole średniej. I nie ja to odkryłem ale sie nauczyłem. Co widać. Ale nie każdy o tym wie. Szczególnie ci co do tej średniej nie chodzilininjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 11:19
Ile ty masz lat?
Dopiero skończyłeś przedszkole i Amerykę odkrywasz?![]()
Mam wrażenie, że rzeczywiście rozmawiam z osobą o bardzo niskiej inteligencji...
Ty nadal niczego nie rozumiesz???
- DupnySystem
- Gaduła
Każdy ma swoje zdanie i czasem ciężko jest dyskutować, bo ja powiem, że dla mnie kartka papieru jest biała, a inny powie gdzie tam głupi jesteś bo jest 100 odcieni bieli. Wiec moje zdanie jest takie, że jak ktoś sra na demo to do realu się nie nadajeninjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 10:18Jacy wy jesteście śmieszni w tych swoich prymitywnych tekstach, to sami nie macie pojęcia!

Wg mnie w trejdingu trzeba mieć luz od początku, i tym się objawia talent. Bo tu trzeba mieć talent.

Dlatego nie pokażesz mi przykładu kogoś, kto srał na demo, a zarabia w realu. Co najwyżej srał na demo, a w realu sra 2x więcej

Tylko lewar na maxa 
https://www.forexfactory.com/llj.fx#acct.26

https://www.forexfactory.com/llj.fx#acct.26
- ninjaproject
- Maniak
I to jest tylko twoja opinia, bo nie masz na to żadnych dowodów.DupnySystem pisze: ↑08 maja 2023, 13:05Każdy ma swoje zdanie i czasem ciężko jest dyskutować, bo ja powiem, że dla mnie kartka papieru jest biała, a inny powie gdzie tam głupi jesteś bo jest 100 odcieni bieli. Wiec moje zdanie jest takie, że jak ktoś sra na demo to do realu się nie nadajeninjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 10:18Jacy wy jesteście śmieszni w tych swoich prymitywnych tekstach, to sami nie macie pojęcia!I nie jest to prymitywny tekst tylko moje zdanie, pomimo tego, że zgodzę się, że początkujący żołnierz sra tam, gdzie będzie na luzie za 5 lat.
Wg mnie w trejdingu trzeba mieć luz od początku, i tym się objawia talent. Bo tu trzeba mieć talent.![]()
Dlatego nie pokażesz mi przykładu kogoś, kto srał na demo, a zarabia w realu. Co najwyżej srał na demo, a w realu sra 2x więcej![]()
A skoro nie masz dowodów, to dlaczego siejesz niczym nieuzasadnione opinie?
Nie robisz w ten sposób nic dobrego - jedynie szkodzisz, dokładasz oliwy do ognia teoretykom spiskowym.