Pojawił się temat dotyczący najbliższej przyszłości i zmian jakich chce dokonać MetaQuotes w MetaTrader-rze 4.
To mnie po prostu rozwaliło!
Przyszłość MT4 i nadciągające zmiany
Przyszłość MT4 i nadciągające zmiany
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ViTE Software Solutions
Re: Przyszłość MT4 i nadciągające zmiany
Negatywnie?ViTESOFT pisze:To mnie po prostu rozwaliło!
Początkowo pewnie tylko na demo wprowadzą ze względu na ilość błędów.
Pozdrawiam
Trudno powiedzieć czy negatywnie, czy pozytywnie, chyba da się z tym przeżyć, nawet powiem że jak się przeczyta opinie innych, to widać że będzie z tego coś dobrego.QTrader pisze:Negatywnie?ViTESOFT pisze:To mnie po prostu rozwaliło!
Początkowo pewnie tylko na demo wprowadzą ze względu na ilość błędów.
Ja widzę dobre i złe strony tego posunięcia, którego chce dokonać MQ.
Jeden, wspólny kompilator dla obu platform to zdecydowanie plus, ale już brak konsekwencji w działaniu, to duży minus - mówię o tym, że nie mają zamiaru przenosić debuggera z MT5 do MT4.
Zostaje jeszcze pytanie o zgodność wsteczną wygenerowanych przez kompilator plików ex4. Już teraz nowo skompilowane skrypty i ea nie działają we wcześniejszych wersjach platformy, ponieważ dołożyli ostatnio jakieś nowe zabezpieczenia.
Co do wprowadzenia na demo, to moje pytanie brzmi: o jakim demo mowa?
Jak wprowadzą, to to będzie jak grom z jasnego nieba, tak jak do tej pory, ze wszystkimi aktualizacjami i nie na demo, tylko od razu do wersji produkcyjnej.
ViTE Software Solutions
Stare wersje nie przestają działać od razu.ViTESOFT pisze:Co do wprowadzenia na demo, to moje pytanie brzmi: o jakim demo mowa?
Jak wprowadzą, to to będzie jak grom z jasnego nieba, tak jak do tej pory, ze wszystkimi aktualizacjami i nie na demo, tylko od razu do wersji produkcyjnej.
Dobry broker najpierw wypuści nowe wersje na demo.
Pozdrawiam
Aaaaha, o to chodzi, to jest oczywiste.QTrader pisze:Stare wersje nie przestają działać od razu.
ViTE Software Solutions