Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Mam oficjalną odpowiedż z FX Pro ECN że w przypadku powstania ujemnego stanu kąta
FX Pro ECN gwarantuje że zapewnia ochrona przed powstaniem debetu na rachunku i potencjalnie nie będzie dochodzić od klientów jeżeli taki debet powstanie.
Jest to ciekawa propozycja dla forumowiczów którzy boją sie powstania ujemnego salda na rachunku // znam takich /// i potencjalnych roszczeń ze strony brokera .
Oznacza to również że jeżeli ktoś jako dodatkowe zabezpieczenie będzie chciał stosować MC jako S/L to jest to spokojnie możliwe.
Pozdrawiam.
FX Pro ECN gwarantuje że zapewnia ochrona przed powstaniem debetu na rachunku i potencjalnie nie będzie dochodzić od klientów jeżeli taki debet powstanie.
Jest to ciekawa propozycja dla forumowiczów którzy boją sie powstania ujemnego salda na rachunku // znam takich /// i potencjalnych roszczeń ze strony brokera .
Oznacza to również że jeżeli ktoś jako dodatkowe zabezpieczenie będzie chciał stosować MC jako S/L to jest to spokojnie możliwe.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
napisali "potencjalnie" czy to Twoje tłumaczenie? musi być albo białe albo czarne bo jeśli jest niewyraźne to zostawia furtki a wtedy to zależy bardziej od ich sytuacji rynkowej w danym momencie niż regulaminu.zz pisze:FX Pro ECN gwarantuje że zapewnia ochrona przed powstaniem debetu na rachunku i potencjalnie nie będzie dochodzić
Pozdrawiam

- ForexTig3r
- Maniak
Re:
Ja tam nie wiem za co ta pochwała. To działa w obie strony, jakby tak było to brokerów MM by nie było.daromanchester pisze:zz gwarantowane sl są tylko u bukmacherów czyli spreedbeeting broków.
Kosztuje to extra kilka pipsów ale czasem się opłaci.
A broker MM jak przeskoczy sl to powie cena była nie rynkowa, ale tp już Ci nie da przeskoczyć
Zgadzam się , bardzo wątpliwe.Ciekawy pisze:napisali "potencjalnie" czy to Twoje tłumaczenie? musi być albo białe albo czarne bo jeśli jest niewyraźne to zostawia furtki a wtedy to zależy bardziej od ich sytuacji rynkowej w danym momencie niż regulaminu.zz pisze:FX Pro ECN gwarantuje że zapewnia ochrona przed powstaniem debetu na rachunku i potencjalnie nie będzie dochodzić
Pozdrawiam
Nawet jeśli zamiast tego wolałbym widzieć mniejsze spready i prowizje, bo to tylko taka reklama właściwie, mało kto gra aż tak agresywnie.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Re: Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Ten temat jest tak głupi, że przestałem go czytać po 3 stronie:)
Wystarczy stosować normalne MM
Wystarczy stosować normalne MM
Gółwnie elektronika

Temat jest ciekawy, niestety większość sprowadziła go do poziomu onetowego.
Myślę,że z tych 12-tu stron można wyciągnąć kilka ciekawych postów,choć nie ukrywam czytając niektórych aż odechciewało się czytać dalej...
Myślę,że z tych 12-tu stron można wyciągnąć kilka ciekawych postów,choć nie ukrywam czytając niektórych aż odechciewało się czytać dalej...
Zgodzę się z poprzednikiem. Jak wszedłem w ten wątek to aż się przeraziłem, do jakiego poziomu został on wyciągnięty. Moderator zachowuje się nie ładnie. Oczekuję, że jak kto jest tu moderatorem, to niech świeci pozytywnym przykładem. Zachowujecie się jakbyście mieli po 12 lat.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Zapytaj zz dla niego to takie ważneJa tam nie wiem za co ta pochwała.

Generalnie niby temat poważny..... ale wróćmy do pierwszego postu
Litości panowie co to za pytanie? Jak ktoś gra takimi pozycjami że mu kilkadziesiąt pipsów konto skasuje to ja mówię - dobrze ci tak! szybciej się nauczysz MM!Jeden z kolegów miał na GBP/USD następującą sytuację przeskoczyło stop Loss
o 40 pipsów mimo że miał SL ustawiny na 9 pipsów.
Do rzeczy proponuję aby w tym wątku doradzać forumowiczom jak się przed tym bronić.Sprawa jest poważna też skalpuje i nigdy nie miałem do czynienia z taką sytuacją.
Jeżeli przeskok byłby większy GROZI to UTRATĄ CAŁEGO DEPOZYTU !!!. .MUSIMY COŚ WYMYŚIĆ !!!.
W sumie na pierwszej stronie tematu chyba wszystko zostało wytłumaczone, reszta jest następstwem radosnej twórczości zz.
Jak ktoś nie pojął tematu po pierwszej stronie to i następne mu nie pomogą.
Z drugiej strony dziwie się takim głosom gdyż co po chwilę mamy na forum głosy żeby można było pisać co się chce a z drugiej ludzie wymagają wiedzy wręcz encyklopedycznej a w najgorszym przypadku mogą być luźne pogaduszki ale broń boże ze strony moderatora bo jemu nie przystoi

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Re:
zz pisze:10-04-2011, 20:16
a ja sie pytam po co odgrzewac jakies stare tematy gdzie ostatni post byl 1,5 roku temu...ForexTig3r pisze:19-10-2012, 11:55
tym bardziej ze kazdy zgodnie twierdzi ze temat bez sensu, ze glupi, ze onet, ze nie da sie czytac itp

Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL
Re: Re:
To by znaczyło że traderów na forum już nie ma..seba pisze:zz pisze: tym bardziej ze kazdy zgodnie twierdzi ze temat bez sensu,

Jeżeli jednak uważnie przeczytasz , to się przekonasz że są ludzie na forum mający pojęcie o traderce...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,