Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]

Dzisiaj jest 13 lis 2018, 00:22     Inwestuj z zaufanym, globalnym brokerem XM!



Przeniesienie strzałek do folderu kolory

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

bilibil

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 30 sty 2018, 14:13

Przeniesienie strzałek do folderu kolory

Nieprzeczytany post28 maja 2018, 15:37

Witam

Czy mógłby mi ktoś pomóc i poprawić skrypt? Chodzi o przeniesienie strzałek sygnałów z folderu parametry do folderu kolory. Załączam screeny o co mi chodzi (1 -jest obecnie; 2 - tak powinno być po przeniesieniu):
http://ifotos.pl/z/qepwxpe
http://ifotos.pl/z/qepwxpw

Poniżej załączam fragment skryptu:

#property indicator_chart_window
#property indicator_buffers 4
#property indicator_color1 Blue
#property indicator_color2 Red
#property indicator_color3 Black
#property indicator_color4 Black


extern int timeFrame = 0;
extern int Length = 1;
extern int barsback = 500;
extern bool alertsOn = TRUE;
extern bool alertsOnCurrent = FALSE;
extern bool alertsMessage = TRUE;
extern bool alertsSound = FALSE;
extern bool alertsNotify = FALSE;
extern bool alertsEmail = FALSE;
extern string soundfile = "alert2.wav";
extern bool arrowsVisible = TRUE;
extern string arrowsIdentifier = "filterArrows";
extern double arrowsDisplacement = 0.5;
extern color arrowsUpColor = DeepSkyBlue;
extern color arrowsDnColor = Red;
extern int arrowsUpCode = 233;
extern int arrowsDnCode = 234;
extern int arrowsUpSize = 1;
extern int arrowsDnSize = 1;
double Gda_164[];
double Gda_168[];
double Gda_172[];
double Gda_176[];
bool Gi_180;
bool Gi_184;
bool Gi_188 = TRUE;
string Gs_192;



// E37F0136AA3FFAF149B351F6A4C948E9
int init() {
Gi_188 = TRUE;
SetIndexStyle(0, DRAW_NONE);
SetIndexBuffer(0, Gda_164);
SetIndexStyle(1, DRAW_NONE);
SetIndexBuffer(1, Gda_168);
Gs_192 = WindowExpertName();
timeFrame = MathMax(timeFrame, Period());
return (0);
}

Chodzi tylko i wyłącznie o przeniesienie buforów strzałek do folderu kolory. Cała reszta jak może to powinna zostać.
Byłbym wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam

Wróć do Programowanie

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości