Witam
W zeszły piątek złożyłem dyspozycję wypłaty z rachunku W Ava Trade na kwotę 600 eu ,podałem to samo konto z którego robiłem depozyt . W środę wysłali mi maila ,żebym złożył jakiś dziwne wyjaśnienia( z jakiego konta zasiłałem rachunek) i kliknął podanego linka w celu weryfikacji e -maila. Kliknąłem tego linka , napisałem wyjaśnienie.
W regulaminie mają 5 dni na wypłatę pieniędzy . Dzwoniłem też do polskiego oddziału gdzie się dowiedziałem,że tak długo zajmuje im zdjęcie 100 eu bonusu z konta, który mi przepada gdyż robię wypłatę . Obiecali mi ,że najpóźniej we wtorek wypłacą mi pieniądze.
Miał ktoś podobną sytuację u tego brokera ,żeby tak wypłatę przeciągali ? U polskich brokerów miałem kilka kont i nigdy mi się coś takiego nie zdażyło. Kasa zawsze była od razu wypłacana na zdefiniowane konto .
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Przeciąganie wypłaty z rachunku w Ava Trade
- helpfinance
- Stały bywalec
Przeciąganie wypłaty z rachunku w Ava Trade
Lepiej nie grać niż stracić.
Re: Przeciąganie wypłaty z rachunku w Ava Trade
Zdarza się. Jeśli wpłacałeś w inny sposób, a teraz wypłacasz przelewem to czasem brokerzy wymagają jakichś potwierdzeń, wyciągów itd.. Nie jest to standardem, ale bywało i tak
. A że im się nie spieszy... I mają zastrzeżone 5 dni na realizację... No to te 5 dni liczy się zapewne od momentu Twojego potwierdzenia + musisz jeszcze poczekać aż przelew zagraniczny dojdzie (też do 5 dni roboczych).
Cierpliwości, przynajmniej do tych 5 dni
.

Cierpliwości, przynajmniej do tych 5 dni

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mam podobny problem z AVA Trade. Wpłaciłem z Wirex. Teraz żadaja żebym podał jaki to bank jest, bo Wirex , to tylko portfel. Kuźwa, jak wpłacałem to im to nie wadziło. Oszusci jak ch....j. Nie mam pojecia co tym gnojom napisać, bo szukałem wszedzie i nie wiem jaki bank podać dla Wirex w UK. Może ktoś w temacie jest, to prosze o sugestie.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Skoro Wirex to pośrednik, to może warto zapytać ich z jakiego banku korzystają / realizują transakcje? Powinni udzielić takiej informacji bez problemu.tantric pisze: ↑17 cze 2024, 21:02Mam podobny problem z AVA Trade. Wpłaciłem z Wirex. Teraz żadaja żebym podał jaki to bank jest, bo Wirex , to tylko portfel. Kuźwa, jak wpłacałem to im to nie wadziło. Oszusci jak ch....j. Nie mam pojecia co tym gnojom napisać, bo szukałem wszedzie i nie wiem jaki bank podać dla Wirex w UK. Może ktoś w temacie jest, to prosze o sugestie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu